Information til jobannoncører

Velkommen til nordjyskejob.dk
Det Nordjyske Mediehus har mange års erfaring med rådgivning omkring rekruttering af nye medarbejdere på tværs af vores store mediepalette, Så kontakt vores jobkonsulent og få præsenteret de bedste muligheder for din virksomhed.

Nordjyskejob.dk er Nordjyllands stærke jobsites. Her får du et hurtigt overblik over ledige job, og med vores brede vifte af produkter, er du sikret det optimale afsæt, når du rekruttere din næste medarbejder.

Med Det Nordjyske Mediehus kan du ramme 4 ud af 5 nordjyder.

Nordjyskejob.dk udsender hver morgen en mail med de nyeste job til flere end 4000 modtagere som har oprettet en jobagent.
 
Kontakt
Har du brug for rådgivning eller oprette et job, så kontakt:Direkte: 99 35 35 35

testimonials

Vi bruger Det Nordjyske Mediehus i forbindelse med jobrekruttering, fordi vi oplever god effekt på crossmedia-løsningen i form af online jobbank og trykte annoncer. Vores målgruppe er vældig kompleks, derfor har vi ofte brug for sparring om den bedste løsning ifht. segmentering. Det får vi altid hos Det Nordjyske Mediehus. Vi oplever desuden, at Det Nordjyske Mediehus er yderst fleksible og meget imødekommende samarbejdspartnere. Det sætter vi stor pris på.

Helene Kondrup Jensen, Kommunikationsmedarbejder
Erhvervsskolerne Aars