Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Bravida

Bravida

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-03-2018

VVS Overmontør

VVS Overmontør til Skagen

  • Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder?
  • Ønsker du at arbejde med service og skabe værdi for vores kunder i Skagen?
  • Har du en teknisk baggrund og erfaring med VVS?

Så er denne stilling måske noget for dig.

Bliv garant for god ledelse og solide tekniske løsninger

Med reference til afdelingschefen får du ansvar for mindre serviceopgaver og mindre entrepriser, til både nye og eksisterende kunder. Bravida ønsker den lokale forankring, så du bliver Bravidas lokale ansigt i Skagen afdelingen. I jobbet fordeler og styrer du serviceopgaverne, samt instruerer og fører tilsyn. Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for VVS-området. I samarbejde med dine dygtige kollegaer, løser du de daglige opgaver, hvilket sammen med kunderne giver en stor kontaktflade i hverdagen.

Faglig profil

Vi forventer, at du har en solid erfaring fra branchen, gerne suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Du har en relevant VVS teknisk uddannelse og har eventuelt erfaring med mindre entrepriseopgaver. Derudover trives du i en travl hverdag, med skiftende opgaver fra alt som udvikling og pleje af kunderelationer, til håndtering af akutte opgaver. Det er absolut en fordel, hvis du har et godt netværk og lokalkendskab til Skagen og omegn.

Personlig profil
Du har god energi og dit gode humør smitter af på menneskerne omkring dig. Du er en naturlig og målrettet person, som motiveres af at skabe resultater. Som person er du selvkørende, motiverende og samarbejdsorienteret. Struktur og detaljefokus falder dig naturligt, og du besidder et godt overblik. Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, hvor faglighed og kunder er i fokus.

Vi tilbyder:
Et alsidigt og udfordrende job hos Skandinaviens førende leverandør af tekniske installations og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og du vil løbende få opdateret din tekniske viden inden for VVS-området. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder. Vi har gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og helbredssikring.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Per Møller Christensen på telefon 40 19 25 03 eller på mail: per.m.christensen@bravida.dk for at høre mere om jobbet.

Ansøgning
Ring eller send din ansøgning pr. mail eller via vores hjemmeside www.bravida.dk.

Tiltrædelse:

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og kalder løbende til samtale. www.bravida.dk

Kontakt
Kontaktperson
Per Møller Christensen
Tlf:
4019 2503
Adresse
Vestre Strandvej 9
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-03-2018
Udløber:
01-04-2018
Kviknummer:
LJA-57113335
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Service
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.