SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.342
3.342
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fleksjob- og Integration

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-04-2021

Virksomhedskonsulent til Fleksjob i Jobcenter Vesthimmerland

Da nuværende virksomhedskonsulent går på efterløn den 01.07.2021 søger vi en afløser til fleksjob og førtidspension. Stillingen er på 37 timer om ugen. Du skal være med til at oprette, fastholde samt lave opfølgninger i fleksjobansættelser samt opfølgninger i løntilskud til førtidspensionister.

Da nuværende virksomhedskonsulent går på efterløn den 01.07.2021 søger vi en afløser til fleksjob og førtidspension. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du skal være med til at oprette, fastholde samt lave opfølgninger i fleksjobansættelser samt opfølgninger i løntilskud til førtidspensionister.

I Afdelingen arbejder vi målrettet og resultatorienteret med en aktiv og tidlige indsats overfor både ledige og ansatte fleksjobbere. Vi har i den forbindelse et tæt samarbejde med virksomhederne omkring etablering af virksomhedspraktikker og fleksjobs, samt bistår med arbejdsfastholdelse når en fleksjobber bliver sygemeldt, eller generelt har svært ved at holde til sit arbejde.

Vi søger derfor en kollega, der har lyst – og gerne erfaring med virksomhedskontakt og fastholdelse, og som ligeledes formår at skabe gode samarbejdsrelationer til virksomheder og borgerne.

I tæt samarbejde med dine nye kolleger vil dine primære opgaver bl.a. være

 • Opfølgning i virksomheder og vurdering af behovet for støtte til arbejdsfastholdelse f.eks. i form af arbejdspladsindretning, ændring af arbejdsopgaver, hjælpemidler, personlig assistance eller mentor.

 • Samarbejde med virksomhederne og evt. sygedagpengesagsbehandler.

 • At klæde den fleksjobansatte på til selv at være aktive i indsatsen, til jobsøgning og sparre, rådgive og hjælpe undervejs med det, den enkelte fleksjobber har brug for støtte til.

 • Etablere og følge op på fleksjob.

 • Opsøgende virksomhedskontakt – at skabe og vedligeholde kontakt til virksomheder.

 • Dokumentere og journalisere i vores IT-systemer FASIT og VITAS.

 • Matche borgeres jobpotentiale med virksomhedens behov.

Herudover vil du til tider skulle hjælpe med at fastholde borgeren i fleksjobbet.

Vi forventer, at du har lyst til – og gerne erfaring med, virksomhedskontakt og samarbejdet med virksomheder og borgere. Ligeledes vi det være en fordel, hvis du har erfaring med coachende/støttende samtaler, da en stor del af arbejdet vil være telefonisk vejledning og mægling virksomhed og fleksjobansat imellem. Herudover søger vi en kollega der:

 • Gerne har kendskab til relevant lovgivning, arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedsrettede tilbud.

 • Har en relevant uddannelses- og erhvervsbaggrund.

 • Er initiativrig, systematisk, selvstændig, men også holdspiller.

 • Kan prioritere arbejdsopgaver og bevare overblikket selv i pressede situationer.

 • Er en dygtig formidler, såvel mundtligt som skriftligt, og kan indgå i et tæt samarbejde med borgere, virksomheder og kolleger.

 • Har lyst og flair for den administrative del af jobbet, og er stærk IT-bruger.

 • Humor og gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor stort engagement og arbejdsglæde er nøgleord. Du bliver en del af teamet Fleksjob og Integration, hvor du vil være den ene af i alt 4 virksomhedskonsulenter der sidder med fleksjob og løntilskudsansættelser for førtidspensionister.

Vi tilbyder en spændende hverdag med ansvar og indflydelse samt et godt arbejdsmiljø, hvor vi både værdsætter resultater, høj faglighed, men samtidig sætter pris på humor og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at løfte i flok og hjælper hinanden, når det brænder på.

Øvrige oplysninger:

Der er tale om stilling på 37 timer ugentligt til besættelse 01.07.2021. Du skal have bil til rådighed og være villig til at bruge den i arbejdet.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter principperne i NY LØN efter forhandling med den faglige organisation.

Stillingen kan kun søges online via Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside.

Yderligere oplysninger om stillingen kan rettes til virksomhedskonsulent Lena Lynge tlf.nr. 40491732, virksomhedskonsulent Lissy Hedegaard tlf.nr. 29688028, eller afdelingsleder Laila Jensen tlf.nr. 21165871.

Ansøgningsfristen er den 9. maj 2021 og der påregnes ansættelsessamtaler 17. maj 2021.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99667000
Adresse
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2021
Kviknummer:
LJA-81985318
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig
Lignende job
Bla Kors Genbrug
Thisted, Nordjylland
Frist:
14-06-2021
Føtex
Hjørring, Nordjylland
Frist:
14-06-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.