SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.407
2.407
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læsø Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-11-2021

Vil du hjælpe os på Læsø Plejehjem

Vi mangler dig som ny kollega

Vi har travlt og vi mangler nye kolleger. Er du uddannet SSH eller har du mod på at prøve et job, hvor medmenneskelighed og varme er i højsædet, så er det dig vi søger. 

Er du ikke uddannet og har du lyst, kan vi give dig en uddannelse med efterfølgende jobgaranti. 

Læsø Plejecenter består af plejehjemmet og Poppelhaven. Der bor fast 40 herlige beboere. Der ud over har vi tre aflastnings-/genoptræningspladser, en akutstue og vores egen sygeplejeklinik.

Personalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og elever. Der ud over bor vores træning- og rehabiliteringsteam, vores produktionskøkken og hjælpemiddelafdeling i huset.

Huset summer af liv. Der er mange frivillige og aktivitetstilbud til såvel beboere som andre, foregår på de fleste dage. Der er en rigtig god ånd i huset og vi gør, hvad vi kan, for at bidrage til det.  

Har du mod på at blive en del af vores team, så har vi flere stillinger ledige og kan tilbyde såvel midlertidig som fast ansættelse snarest muligt. Timetallet taler vi om.

Skynd dig at tage fat i os!
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9940 Læsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2021
Kviknummer:
LJA-82972628
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.