SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.662
2.662
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-09-2021

Videojournalist til Vigeur med pulsen på det nordjyske arbejdsliv

DET NORDJYSKE MEDIEHUS SØGER EN NYTÆNKENDE JOURNALIST, DER ER SKARP TIL VIDEO OG KLAR TIL AT FORTÆLLE PÅ NYE MÅDER.

Tænder du på at lave journalistik med ambitioner og udfordre traditionel medieformidling? Og har du mod på at formidle visuelt til et af vores helt nye medier?

Om stillingen
Du bliver en del af Det Nordjyske Mediehus nye medie, Vigeur, som skal styrke dækningen af arbejdslivet i Nordjylland og knytte bånd mellem de flere hundredetusinde danskere, der går på job i både den private og offentlige sektor i landets 11 nordligste kommuner. Vi kalder det at være fællesskabere. Læs mere om os på: https://vigeur.dk/

Sammen med resten af Vigeur-teamet skal du udfordre standarderne for form, indhold og distribution - og producere en række stærke formater til ambitiøse nordjyder og virksomheder.

Som vores nye videojournalist vil dine opgaver primært være at lave videojournalistik med mennesker i centrum. Historier om arbejdende nordjyder, der kan inspirere, perspektivere og vise de mange muligheder, som arbejdslivet i Nordjylland rummer. Historier om erhvervsledere og virksomheder, der kan og vil noget.

Hvad end du laver portrætter eller fortæller historier fra det nordjyske erhvervsliv, udfører du typisk alle eller de fleste aspekter af opgaven alt fra research til kildekontakt, optagelse, redigering og klipning af det endelige produkt - både til vigeur.dk og til de sociale medier.

Om dig
Du er stærk i video og samtidig en effektiv skribent. Derudover forventes det, at du er dygtig til at skrive og er i stand til at formulere dig i et levende, varierende og grammatisk korrekt sprog. Du har nutidens medier i blodet og har en relevant uddannelse i enten journalistik eller kommunikation gerne koblet med et par års erfaring fra en lignende stilling.

Vi forventer desuden, at du:

  • både kan overraske og udfordre i din formidling
  • har humor og mod på at bruge dig selv i din journalistik
  • er en passioneret fortæller
  • er effektiv, selvkørende og ansvarsfuld
  • er entusiastisk og smitter dine omgivelser med din energiske tilgang.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en redaktion med et stærkt kollegialt fællesskab. Vi er sammen om at skabe et nyt, ambitiøst medie, og vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er vores sociale ansvar bevidst, og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden, da vores ambition er at være Danmarks bedste arbejdsplads. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der sikrer medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Peter Munk Simonsen på tlf. 28 58 88 44 eller mail: ps@dnmh.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt gerne pr. 1. november 2021 - og tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn iht. gældende overenskomst og efter kvalifikationer. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 1 år med arbejdssted i Aalborg.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. Videojournalist til Vigeur til personale@dnmh.dk senest 28. september 2021. Vi holder løbende samtaler med potentielle kandidater.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se: https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Peter Munk Simonsen
Tlf:
2858 8844
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2021
Udløber:
28-09-2021
Kviknummer:
LJA-82657560
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
29-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-11-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.