SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.810
1.810
 JOBS
Gem annonce
Hanstholm Havn

Hanstholm Havn

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-10-2020

Vicedirektør

VICEDIREKTØR

En havn i rivende udvikling
Hanstholm Havn har en vision om at blive Nordeuropas førende konsumfiskerihavn og Danmarks grønneste fiskerihavn. Hanstholm Havn har netop gennemført en succesfuld havneudvidelse og står foran en spændende vækstrejse, hvor visionen skal føres ud i livet. Fundamentet er på plads, havnen vokser på de fleste områder, og der er optimisme og tro på fremtiden, hvor visionen skal og kan realiseres. Kan du se dig selv som styrmand på denne rejse?

En unik mulighed for at præge udviklingen

Du får det overordnede ansvar for havnens maritime afdeling og servicegård. Den maritime afdeling betjener og servicerer havnens kunder og virksomheder. Du skal sikre, at kunderne oplever havnens ydelser som unikke og best in class, at alle interessenter og kunder oplever en havn, hvor opgaverne løses smidigt, hvor service og kvalitet er i højsædet, og hvor den grønne omstilling tænkes og realiseres visionært, kreativt og målrettet. Du får det overordnede ansvar for driften og bliver personaleleder for 13 dedikerede og selvstændige medarbejdere. Du refererer til havnedirektøren og er stedfortræder for denne.

Søfart, havnedrift eller fiskeri?

Du har flair for både drifts- og strategisk ledelse og evner overbevisende at skabe følge- og medejerskab af de besluttede ambitioner og planer. Du ser muligheder før begrænsninger, og du værdsætter forskellighed, livet og menneskene på en havn. Du formår således at understøtte og udvikle stærke samarbejder og synergier. Der er mange faglige baggrunde, der kan være relevante i jobbet: Uddannelse inden for det maritime område, kombineret med erfaring fra søfart, havnedrift og/eller fiskeri foretrækkes. Men det allervigtigste er, hvem du er som person.

Nysgerrig og interesseret?
Se mere på www.hanstholmhavn.dk Du kan også se en video om Hanstholm Havn og læse mere om jobbet i job- og personprofilen (pdf). Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte havnedirektør Nils Skeby, Hanstholm Havn på mobil 2466 3811 eller e-mail nis@portofhanstholm.dk, eller chefkonsulent, Evald Eriksen, Genitor, på mobil 4057 8708 eller e-mail ee@genitor.dk.

Du kan søge stillingen via linket nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 26.oktober 2020 kl 12.00.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Hanstholm Havn
Auktionsgade 39
7730 Hanstholm
Tlf:
9655 0710
Kontaktperson
Nils Skeby
Tlf:
2466 3811
Adresse
Auktionsgade 39
7730 Hanstholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2020
Udløber:
26-10-2020
Kviknummer:
LJA-81248009
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Transport og logistik,
Øvrige stillinger
Gem annonce
Lignende job
Job fra denne arbejdsgiver
Thisted, Nordjylland
Frist: 
26-10-2020
Thisted, Nordjylland
Frist: 
26-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.