Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-06-2018

Vicedirektør

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søger vicedirektør
- med direktionsansvar for økonomi, ejendomme, IT og HR.

Vil du som en del af styrelsens enhedsdirektion bidrage til at sikre rammer og arbejdspladser for 20.000 medarbejdere i Forsvarsministeriets Koncern? Kan du byde ind med et analytisk og strategisk perspektiv for udviklingen af en organisation med betydelige driftsopgaver? Så kan du være den rette til stillingen.

Om os

I enhedsdirektionen får du ansvaret for 3 afdelinger; Kapacitet, Optimering (inkl. IT) og Jura samt en Strategi- og analysesektion. Vi er i alt 80 medarbejdere på hovedkontoret i Hjørring. Herudover har du ansvar for styrelsens økonomistyring gennem samarbejde med koncernens økonomipartnerelement. Det samme gør sig gældende for HR.

Om stillingen

Vi søger en vicedirektør med indsigt, relationelle kompetencer og vedholdenhed. Med fokus på analyse, optimering og produktivitet i udviklingen af Ejendomsstyrelsen som forretning. Med blik for digitalisering og den datadrevne udvikling og drift. Stillingen er til besættelse 1. august 2018.

I stillingen som vicedirektør bliver du en del af direktionen og skal sammen med denne lede den samlede virksomhed, herunder kommunikere og implementere strategier og beslutninger.

Du skal orientere dig naturligt mod omverdenen og har gennemslagskraft til at sikre, at Ejendomsstyrelsen bidrager til, at Forsvarsministeriet som samlet koncern løser sine opgaver professionelt og effektivt som en anerkendt samarbejdspartner.

I stillingen vil du bl.a. få ansvar for og skal bidrage til at fortsætte udviklingen af Ejendomsstyrelsen som en moderne offentlig ejendomsadministrator.

Udover dette skal du forestå løbende tilpasning af ejendomsporteføljen i samarbejde med kunder og interessenter, samt sikre transparent mål, ramme og økonomistyring i samarbejde med Forsvarsministeriets departement. Derudover skal du udvikle digitaliserings- og selvbetjeningsløsninger. der er nemme for brugerne og effektive for styrelsen, samt udvikle og implementere kvalitetsledelse baseret på anerkendte standarder.

Om dig
Du har en akademisk uddannelse med hovedvægt inden for økonomi og styring. Alternativt har du en baggrund som officer og har gennemført Videreuddannelsestrin II for militære ledere.
Vi forventer, at du har erfaring med styring i den offentlige sektor. Det er en fordel, hvis du har kendskab til statens økonomistyring, men det er ikke et krav.

Det en fordel, at du er stærk i analysen og evner strategiudvikling samt besidder forståelse for de politiske vilkår og beslutningsprocesser, som kendetegner den offentlige administration. Du har et åbent sind og kan drive selv vanskelige forandringsprocesser i mål med fornøden robusthed og vedholdenhed.

Du er en god forhandler og kommunikator, som evner at formidle rammer og rationaler samt sætte retning.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejdet med dine kolleger og medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 2.

Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer samt at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 38 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner med tjeneste indtil videre i Hjørring.

Forsvarsministeriet lægger vægt på at understøtte den geografiske mobilitet på arbejdsmarkedet, og ønsker derfor generelt at opfordre kvalificerede kandidater til at søge, uanset bopæl.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Ligeledes skal der gøres opmærksom på, at du som ansat under Forsvarsministeriet er omfattet af lov om Forsvarets personel

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Hans J. Høyer på telefon 7231 4100.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Tine Nielsen på telefon 7281 9124 eller mail: fps-ba-bs107@mil.dk.

Ansøg via dette link SØG HER

Ansøgningsfristen er den 24. juni 2018.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 27/28

Find os på www.ejendomsstyrelsen.dkKontakt
Kontaktperson
Hans J. Høyer
Tlf:
7231 4100
Adresse
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2018
Udløber:
24-06-2018
Kviknummer:
LJA-62160142
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.