Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
MOE A/S

MOE A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-05-2018

Vejingeniør

MOE A/S Aalborg søger vejingeniør.

Er du parat til at tænke ud af boksen og vil du være med til at finde nye veje i et firma, der er i positiv udvikling? Vi søger en selvstændig og kompetent vejingeniør til projekter i Nordjylland.

Pbang søger på vegne af MOE A/S yderligere en selvstændig og kompetent kollega til det fagligt stærke forretningsområde Infrastruktur.

Afdelingen Infrastruktur hos MOE A/S er inde i en spændende udvikling og nu udvides området i Nordjylland.

Om stillingen
Som vejingeniør får du ansvaret for selvstændigt at forestå kundekontakt, projektering, udbud, tilsyn, teknisk gennemgang og aflevering i forbindelse med bl.a. følgende opgavetyper:

 • Byggemodninger
 • Veje
 • Cykelstier
 • Pladser
 • Krydsombygninger
 • Rundkørsler

Hos MOE A/S arbejdes der tværfagligt og på tværs af kontorerne, og du vil derfor komme til at samarbejde med kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde. Du vil referere til forretningschefen for Infrastruktur i Aalborg.

Om kandidaten
For stillingen gælder, at du er uddannet ingeniør med 8-10 års rådgivererfaring og derfor har erfaring med planlægning/projektering som projektleder eller projektchef. Derudover er du vant til kundekontakt fra de første skitser til endeligt entreprenørudbud, og du har et stort kendskab til andre aktører i markedet.

Du behersker projektets faser fra første kundekontakt til aflevering af færdigt projekt hos kunden. Hos MOE A/S arbejdes der tværfagligt og på tværs af kontorerne, og du vil derfor komme til at samarbejde med kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde. Stillingen refererer til forretningschefen for Infrastruktur på kontoret i Aalborg.

Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende:

 • Gode faglige kompetencer samt opdateret viden indenfor vej- og trafikområdet
 • Lyst og evne til at medvirke til fortsat videreudvikling af virksomhedens faglige kompetencer
 • Gode samarbejdsevner samt lyst til at samarbejde med øvrige kontorer i det samlede firma
 • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og trives med kundekontakt
 • Kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og engageret
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Evner at analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
 • Godt humør, personligt overskud og positivt væsen
 • Ønsker om at være med til at udvide MOE A/S inden for vej- og trafikområdet.

Du tilbydes
Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold, der blandt andet består af; sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, videreuddannelse, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture.

Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt i et selvstændigt miljø hvor DNAet er frihed under ansvar.

Løn forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer ud fra en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden
MOE A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder indenfor infrastruktur, byggeri, energi & industri. Virksomheden er i rivende udvikling og har i dag over 800 medarbejdere og er ejet af de ledende medarbejdere. Ud over kontoret i Aalborg har MOE A/S kontorer i København, Næstved, Vordingborg, Aarhus, Fredericia og et datterselskab i Norge og Manila.

MOE A/S står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store projekter i Danmark og i udlandet. For yderligere informationer se www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Mark Gravesen på mark@pbang.dk mærket Vejingeniør. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger, og diskretion er en selvfølge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Per Bang
Tlf:
2223 8000
Web:
Adresse
Østre Havnegade 18
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2018
Udløber:
06-06-2018
Kviknummer:
LJA-60548735
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
Ingeniør og naturvidenskab
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.