SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.383
1.383
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-02-2020

Værkstedsmedarbejder til Institut for Arkitektur og Medieteknologi

Ved Institut for Arkitektur og Medieteknologi på Aalborg Universitet er en stilling som fuldtidsansat værkstedsmedarbejder ledig til besættelse fra 15. marts 2020 eller snarest muligt derefter.Institut for Arkitektur og Medieteknologi består af en række kreative uddannelser med stor søgning af studerende. Instituttet omfatter i dag ca. 160 medarbejdere og har til huse i Aalborg og København. Den aktuelle stilling vil være placeret i Aalborg. Instituttet er en spændende arbejdsplads, da vi arbejder i et dynamisk og udviklingsorienteret uddannelses- og forskningsmiljø.

Stillingsbeskrivelse
Værkstedsmedarbejderen skal i samarbejde med vores øvrige værkstedsmedarbejdere assistere instituttets studerende og ansatte inden for udviklingen af en række eksperimentelle projekter, hovedsageligt inden for rapid prototyping, herunder 3Dprintning, CNC fræsning og CNC laserskæring.
Samtidig skal værkstedsmedarbejderen aktivt hjælpe med den daglige organisering af værkstedsfaciliteterne herunder indkøb og vedligehold af instituttets udstyr samt bidrage til den fremtidige udvikling af værkstederne.

Stillingens fokus vil være at organisere og udvikle vores laboratorier, samt supportere studerende og medarbejdere indenfor rapid prototyping. En del af denne support foregår igennem daglig kontakt med studerende, samt instruktion i brugen af værkstedernes maskiner og de teknologier, der knytter sig til disse, herunder tegning og modellering i CAD-programmer, og hvordan disse designs overføres til CAM-maskiner. Værkstedsmedarbejderen må derfor have erfaring indenfor ovennævnte teknologier, være i stand til at tænke i kreative løsninger, samt have flair for at rådgive og instruere studerende på en kreativ ingeniøruddannelse.

Eksempler på arbejdsopgaver

  • Hjælpe og rådgive studerende omkring CAM- og CAD-teknologier, samt tekniske og softwaremæssige problemstillinger i relation til deres projektarbejde/prototypeudvikling.
  • Vedligeholde værkstedets CAM-maskiner, herunder 3Dprintere, CNC laserskærere, CNC fræsere og storformat plottere.
  • Instruere studerende i rapid prototyping teknologier og i arbejdet i vores wet-lab
  • Afholde værkstedskurser for nye studerende
  • Udlån og registrering af udstyr til studerende
  • Assistere kollegaer i træ- og metalværkstedet

Kvalifikationskrav
Vi ønsker en kollega med relevant erfaring i at arbejde med de ovennævnte teknologier og arbejdsopgaver.

Som person er den rette ansøger god til at have kontakt med unge mennesker, kan holde mange bolde i luften og er ikke bange for at træffe beslutninger.

Vi ønsker en selvstændig person, som er udadvendt, systematisk, omstillingsparat og nytænkende, samt kan kommunikere på engelsk med vores internationale studerende og ansatte.

Samtaler forventes afholdt i uge 11.

For yderligere oplysninger om stillingen kan Sekretariatschef Lene Grundahl kontaktes på tlf. 9940 7130 eller mail lgru@create.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i Staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning eletronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer
1090965

Ansøgningsfrist
25/02/2020

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-02-2020
Kviknummer:
LJA-79397258
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Organisation og forening
Lignende job
VBM Laboratoriet A/S
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
15-04-2020
Vadum Anlæg /Claus Ørsted
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-04-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.