Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DEN-JET Nordic A/S

DEN-JET Nordic A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-05-2018

Værkfører

DEN-JET Nordic A/S
Terndrupvej 7, Astrup DK-9510 Arden
Tel: 98 55 88 68 www.denjet.com

Søger:
Medarbejdende værkfører. Landbrugsmaskinmekaniker, Lastvognsmekaniker eller med lignende baggrund. Du skal stå for opbygning af nye motordrevne pumper og højtryksmaskiner. Reparation og service af vore kunders maskiner. Opbygning af prototyper og specialmaskiner. Samt tilrettelæggelse af arbejdet for ca. 6 kollegaer i diesel montagen. Der vil blive tale om opbygning af prototyper, specialmaskiner og mindre serier af store højtryksrensere bl.a. diesel og hydraulisk drevne. Vi forestiller os, at du kan lidt af hvert. Du må være i stand til, på egen hånd, at kunne samle og tilpasse dele under opbygning af komplette maskiner i samarbejde med det øvrige team. Har du flair eller kendskab til auto-elektrisk arbejde er det en fordel. Du har en fleksibel indstilling til arbejdstid, idet nogle maskiner kan være haste-opgaver med kort leveringstid. Du vil få stor indflydelse på alle aspekter i dit arbejde.

Den-Jet Nordic A/S er en dansk / international virksomhed i stor vækst. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører højtrykspumper, maskiner og tilbehør til industri, marine og off-shore. Vi har søsterselskaber i Singapore, Malaysia, Kina og Australien, og beskæftiger globalt ca. 75 personer. Arbejdsstedets adresse er Terndrupvej 7, Astrup, 9510 Arden.

Ansøgning sendes til: denjet@denjet.com

Tiltrædelse snarest muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Terndrupvej 7
9510 Arden
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2018
Udløber:
27-06-2018
Kviknummer:
LJA-61732076
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.