Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UX-praktikant med lyst til at skabe moderne digitale medier

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Praktikant
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Kathrine Brockdorff Heiberg
Tlf
2843 4876
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2023
Udløber
01-08-2023
Kviknummer
LJA-84792225
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Arbejdsområde
IT, Media

Elsker du brugervenlighed, brugerrejser og de designprocesser, der fører dertil? Er du god til at sætte dig ind i brugernes behov? Så er det lige dig, vi søger til Danmarks mest ambitiøse Mediehus.

Om rollen
Som vores nye UX-praktikant bliver du en del af IT Udvikling og et team med 12 dedikerede kolleger. Du vil indgå i vores UX-team her vil du få en masse sparring og mulighed for at udvikle dig i din ønskede retning indenfor UX. Vores UX-team er med til at skabe digitale produkter i spændingsfeltet mellem Product Managers og udviklerteamet. Her vil du også være med til at bygge bro mellem vores brugere, forretning og teknologi.

Hvis du er klar på at bidrage til at oversætte brugerbehov til konkrete løsninger, som kan bidrage til at udvikle vores digitale produkter, så er du nok den praktikant vi leder efter.

Vi vil blive involveret i bl. a. nogle af disse opgaver:

 • Research af brugeradfærd og udarbejdelse af konkrete løsningsforslag med afsæt i Design Thinking
 • Planlægning og medvirken til facilitering af workshops eller designsprints med både brugere og kollegaer
 • Kortlægning af eksisterende og fremtidige brugerrejser og derigennem være med til at skabe holistiske brugerrejser
 • Opsætte digitale brugertests, rekruttere brugere via vores interne brugerpanel og hjælpe med at vækste panelet
 • Designe prototyper og mock-up wireframes i Figma eller et lignende prototypeværktøj
 • Og meget andet

Om dig
Det er selvfølgelig afgørende, at dit praktikophold er meritgivende ift. din uddannelse, og vi er parate til at skrue forløbet og opgaverne sammen, så du oparbejder de kompetencer og erfaringer, som du har brug for.

Vi forestiller os at:

 • Du har en åben tilgang til tilværelsen, masser af gå-på-mod og masser af godt humør. Det er nemlig vigtigt som UXer, at du frisk på at tale med og stå for møder med mange forskellige kollegaer i huset.
 • Du er en skarp og idérig kommunikator mundtligt, skriftligt og i skitseform.
  Det er nemlig drøn vigtigt, at du kan kommunikere klart i et mediehus, hvor vi har fuld fart over feltet.
 • Du er ved at uddanne dig indenfor UX-design, digitalt design, multimedie design eller anden relevant uddannelse med fokus på brugerinvolvering. 
  Vi er helt klar over, at du ikke er en fuldbyrdet UXer med 200 års erfaring. Det vigtigste er, at du elsker design og brugervenlighed lige så meget, som vi gør, og har stor lyst til at lære.
 • Du er interesseret i at lære mere om teknikken bag digitale brugerflader måske du kender lidt til HTML og CSS?
  Med forståelse for html og css har du lidt lettere ved at tale med vores udviklere omkring vores digitale produkter. Men hvis du ikke forstår dig på kode-lingo, så taler alle vores udviklere også flydende i memes.
 • Du har mod på lære et prototypeværktøj at kende - f.eks. Figma, Adobe XD eller Sketch. Du behøver ikke være eller blive super-ekspert, men erfaring med et prototypeværktøj er essentielt for en fremtidig UXer.

Hvis du ikke kan sætte flueben ved alle punkter, så frygt ej. Det betyder blot, at vi har et godt udgangspunkt for, hvad vi kan arbejde på i dit praktikforløb.

Om Det Nordjyske Mediehus
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde. 

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale aktiviteter. Faktisk holder vi jævnligt events særligt målrettet Det Nordjyske Mediehus mange studentermedhjælpere og praktikanter.

Vil du vide mere?
Læs her om dagligdagen i IT Udvikling: En dag i IT Udvikling 
Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Chef for IT Udvikling Kathrine Brockdorff Heiberg på mail: kbh@dnmh.dk eller mobil 2843 4876.

Et praktikophold hos os
Vi forestiller os, at du kan starte i praktik i efteråret 2023 og mindst tre måneder frem, så vi kan tilrettelægge et meningsgivende forløb for dig. Men giver dit studie mulighed for andre løsninger, er vi åbne for det. På sigt håber vi på et videre forløb som studentermedhjælper.
Praktikopholdet er som udgangspunkt på 37 timer, afhængig af din studieordning. Arbejdsstedet er i Aalborg, og praktikopholdet er ulønnet. Du får tilknyttet en fast kontaktperson fra IT Udvikling.
Som praktikant vil du indgå i et socialt fællesskab med andre praktikanter og studentermedhjælpere på tværs af organisationen. Ligeledes bliver du en del af en dynamisk og innovativ IT-organisation, hvor der både er plads til læring og latter.

Søg praktikopholdet  
Du søger praktikopholdet ved at trykke på linket i bunden af denne side.
Ansøgningsfristen er 1. august 2023, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Skulle vi finde den rette praktikant før ansøgningsfristen, fjerner vi opslaget fra vores hjemmeside.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.


For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Kathrine Brockdorff Heiberg
Telefon
2843 4876
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2023
Udløber
01-08-2023
Kviknummer
LJA-84792225
Jobtype
Fuldtid
Praktikant
Fag
IT, Media