Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-03-2019

Udviklingsorienteret produktchef

Udviklingsorienteret produktchef med økonomisk flair

NORDJYSKE Medier søger en Produktchef, som skal stå i spidsen for at skabe Danmarks bedste ugeaviser og nærlokale websites. Har du stærke eksekveringsevner, økonomisk flair og trives du med at have overblikket og træffe vigtige beslutninger, så er du måske den, vi søger.

Jobbet

Vi søger en Produktchef til at stå i spidsen for udviklingen af Danmarks bedste ugeaviser og nærlokale websites. Vores lokale ugeaviser og websites er populære. Hver måned er der 115.000 nordjyder, som benytter de nærlokale sites, mens 281.000 læser ugeaviserne. I rollen som produktchef får du det økonomiske ansvar for alle NORDJYSKE Mediers lokale ugeaviser og dertilhørende sites. I praksis betyder det, at du skal træffe beslutninger, der knytter sig til ugeavisernes økonomiske resultat, eksempelvis i form af disponering af variable ressourcer.

Du er udviklingsorienteret og det er vigtigt, at du konstant har fokus på, at ugeaviserne som helhed skaber et positivt resultat. Vi forventer, at du tager ansvar, er proaktiv og eksekverer i tide, når der er behov for det.

Du får reference til vores Annoncedirektør. Fysisk er du placeret centralt i mediehuset i Aalborg sammen med det digitale team for de nærlokale sites, holdet bag aalborg:nu og ugeavisredaktøren. Det er udviklingsorienterede hold, som fx bruger nyeste robotteknologi til lokale nyheder. I opstartsfasen vil der desuden være tilknyttet en projektleder.

Der er tale om en strategisk vigtig nøglerolle, som har snitflader mod stort set alle øvrige afdelinger; redaktion, marketing, salg, produktion, distribution og ledelse.

Kvalifikationer

Du brænder for det nære lokalsamfund, og vi forestiller os, at du muligvis har en videregående uddannelse indenfor kommunikation eller erhvervsøkonomi. Vi har høje krav til din faglighed og forventer, at du har minimum 5 års erfaring med product management. Vi lægger desuden vægt på, at du har:

  • Økonomiske såvel som strategisk indsigt
  • En skarp forretningsforståelse samt fremragende kommunikations- og samarbejdsevner
  • Øje for udviklingspotentiale og et innovativt mindset
  • Et ønske om og evne til at udfordre status quo
  • Et stort drive og højt energiniveau

NORDJYSKE Medier tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern med gode muligheder for personlig udvikling. Du får dygtige og professionelle kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Annoncedirektør Søren Martin Mørch på tlf. 22 49 13 44. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.


NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.
Kontakt
Kontaktperson
Søren Martin Mørch
Tlf:
2249 1344
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
14-04-2019
Kviknummer:
LJA-71617869
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Media
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
13-06-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.