Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
EKKOfonden

EKKOfonden

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-08-2018

Udviklings- og implementeringschef

EKKOfonden er en erhvervsdrivende fond, som arrangerer botilbud, særligt tilrettelagte tilbud og støtte i eget hjem til voksne efter Servicelovens 85, 107 og 108 med det formål at skabe trygge rammer og et værdigt liv for den enkelte borger. EKKOfonden er landsdækkende med en række afdelinger fordelt over hele landet.

Udover de enkelte botilbud har EKKOfonden en lang række medarbejdere med mange forskellige baggrunde forankret i EKKOsupport, der er en fællesfunktion, hvis opgave er på et stærkt fagligt grundlag - at understøtte de enkelt botilbud samt tilbyde faglig kompetence til eksterne operatører inden for området.


Udviklings- og implementeringschef
EKKOfonden arbejder løbende med en række strategiske projekter, der udmønter sig i en række Must Win Battles. Der er tale om projekter inden for vidt forskellige områder som f.eks. organisations- og medarbejderudvikling, udvikling af nye forretningsområder m.v.

Med henblik på at sikre overblik, fremdrift og høj kvalitet i arbejdet med EKKOfondens udviklingsprojekter søges nu en udviklings- og implementeringschef.

Du får ansvaret for at styre og koordinere udviklingen og implementeringen af projekter og andre udviklingsmæssige tiltag. En vigtig opgave er at sikre fremdrift og overblik i projekterne - herunder at sikre, at aftaler og tidsplaner overholdes, og at projekterne kommer i mål og bliver implementeret.

Du kommer til at indgå i et tæt samspil med direktionen i forbindelse med strategiske og organisatoriske overvejelser. I den forbindelse bliver det en nøgleopgave løbende at levere en både skriftlig og mundtlig ledelsesrapportering, der giver et klart billede af status og udfordringer i de enkelte projekter.

ANSØGNING M.V.
Stillingen er forankret på hovedkontoret i Hjørring.

Du kan høre nærmere om stillingen ved at kontakte Jens Erik Hedegaard på tlf. 2244 0406.

Ansøgning mrk. 568 EKKOfonden, Udviklings- og implementeringschef sendes senest den 15. august 2018 til job@hedegaardmanagement.dk.

Læs mere på www.hedegaardmanagement.dk

Kontakt
Kontaktperson
Jens Erik Hedegaard
Tlf:
2244 0406
Adresse
Egholmvej 8
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2018
Udløber:
15-08-2018
Kviknummer:
LJA-64261682
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Socialvæsen
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.