SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.771
1.771
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MATCHMIND A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-12-2020

Tømrervirksomhed i Aalborg søger en dynamisk og engageret projektchef

I samarbejde med afdelingschefen, vil du blive ankermand i entrepriseafdelingen, hvor det overordnede formål er at sikre driften, så projekter udføres i tilfredsstillende kvalitet og inden for den tidsmæssige- og økonomiske ramme.

Du vil blive en del af et entreprisehold bestående af 5 entrepriseledere, hvor du sammen med afdelingschefen vil strukturere og planlægge igangværende og fremtidige opgaver samt agere sparringspartner for entrepriselederne.

Projekterne spænder vidt fra nybyg til renovering, primært for boligforeninger, erhvervskunder samt det offentlige. Forventningen til de kommende år er at fokus vil ligge på renoveringer – primært på projekter i Aalborg, men også generelt i Nordjylland.

Dine arbejdsopgaver
  • Sparring med beregner omkring licitationer samt sagsoverdragelse fra kalkulation til produktion.
  • Kontrahering/forhandling med kunder, leverandører og underentreprenører.
  • Mobilisering og projektplanlægning i samarbejde med entrepriselederne.
  • Deltagelse i byggemøder, afleveringsforretning m.m.
  • Ansvarlig for økonomi- og risikostyring på egne projekter samt rapportering heraf.
  • Sikre at den aftalte KS-dokumentation på projekterne er udført korrekt.
  • Koordinere bemanding af timelønnede på tværs af projekterne.
  • Hertil i samarbejde med afdelingschefen og servicechefen diverse afdelingsrelaterede opgaver.
Din baggrund

Vi forventer, at du har en byggeteknisk baggrund og viden inden for branchen som tømrer eller anden form for håndværk. Du har gerne mindst 5 års erfaring i byggebranchen som leder i bygge- eller rådgivende virksomhed og er enten uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør. Dertil har du menneskelig indsigt og arbejder systematisk og målrettet i dagligdagen. Du er serviceminded og en holdspiller der inspirerer alle til at yde deres bedste - og du går naturligvis forrest. Du har overblik og har en bred viden inden for byggebranchen, så du er i stand til at planlægge og udføre byggeprojekter effektivt, inden for den økonomiske ramme og med fokus på de rigtige løsninger samt en god oplevelse for kunderne i hele processen.

Løn og andre forhold aftales efter erfaringsniveau.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30 21 45 11 eller ahc@matchmind.dk.

Samtaler afholdes løbende, men vi venter gerne på den rette.


Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-12-2020
Kviknummer:
LJA-81454219
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Bygge og anlæg
Lignende job
Hals Golf Klub
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-03-2021
VTK A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-01-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
21-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.