SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.305
2.305
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VBM Laboratoriet A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-03-2020

Timelønnet chauffør/laboratorieassistent søges til Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Firmabeskrivelse

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening, mv. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, rådgivning om prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse

Til vores laboratorium i Aabybro, søger vi, snarest muligt, en ny kollega til en timelønnet chauffør/laboratorieassistent stilling. Vi har brug for din hjælp om fredagen og til aflastning i weekenderne, samt undertiden på hverdage i ferieperioder.

Vi søger en stabil og ansvarsfuld chauffør til at afhente weekendprøver i Jylland og levere dem til VBM Laboratoriet i Aabybro. Din funktion er yderst vigtig, da du vil være den første i kæden til at varetage vores prøver i weekenden.
Når du ikke er ude at køre, vil der være brug for din hjælp i laboratoriet. Her kan arbejdsopgaver bestå af: prøvemodtagelse, udpakning, registrering, oprydning og opfyldning, samt ad hoc opgaver og forfaldent arbejde i afdelingen.

Så hvad siger du til en alsidig hverdag, hvor du ikke kommer til at kede dig, i en virksomhed med mulighed for udvikling, for dig der kan og vil?  


Kvalifikationer

Dine faglige kompetencer:
Da du vil få en grundig oplæring i vores procedurer, vægtes dine personlige kompetencer højere end dine faglige kvalifikationer, dog forventes at:

  • Du har et gyldigt kørekort
  • Du taler og skriver dansk

Dine personlige kompetencer:

  • Du trives i en travl hverdag, hvor der sættes pris på effektivitet og præcision
  • Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene
  • Du er positiv og udviser drive, initiativ og engagement
  • Du er mødestabil og robust


Vi tilbyder

Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet
international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier.

Arbejdstid
Stillingen er mellem 8-16 timer om ugen. Typisk ligger arbejdstiden, fredag eftermiddag, i weekenderne, og i enkelte tilfælde i hverdagen i ferieperioder.

Arbejdssted
Ud over bilen, vil dit primære arbejdssted være på laboratoriet på Industrivej 1, 9440 Aabybro (tæt på Aalborg). 

Tiltrædelse
Snarest muligt

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Najah B. S. Jensen e-mail: NajahBrokSondervangJensen@eurofins.dk eller på telefon +45 52 53 00 70 (mellem 8-16).

Du kan læse mere om Eurofins VBM på www.VBMlab.dk og www.eurofins.dk.

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning ved at klikke på "jeg er interesseret" senest d. 3. april 2020 på linket https://smrtr.io/3ZZ68. Vi holder løbende samtaler og opfordrer derfor til, at du ansøger hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder inden for adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter og prøver inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support inden for kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

I 2019 genererede Eurofins en omsætning på 4,56 milliarder euro fra 800 laboratorier i 50 lande. Eurofins beskæftiger ca. 47.000 medarbejdere.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
98213200
Adresse
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-03-2020
Kviknummer:
LJA-79944940
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Lignende job
Highway 66 Skagen ApS
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
18-07-2020
Casa Blanca Blokhus
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
15-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.