SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.772
1.772
 JOBS
Gem annonce
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-01-2020

Telemarketingsælgere 8 timer/ugen

Motiveres du af salg, og er du klar til at kickstarte din salgskarriere i en af Danmarks største mediekoncerner? NORDJYSKE Medier søger telemarketingsælgere, der motiveres af at skabe gode salgsresultater.

Stillingen
Som Telemarketingsælger skal du arbejde fra NORDJYSKE Mediers hovedkontor på Langagervej i Aalborg, hvor du skal sælge dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende.

Jobbet er 8 timer ugentligt fordelt på to dage fra mandag til torsdag i tidsrummet mellem kl. 16.00-20.00.

Kvalifikationer

Det vil være en klar fordel, hvis du i dit valg af uddannelse er på vej mod en verden, som drejer sig om salg, markedsføring eller PR. Vigtigst af alt er dog, at du har lyst til at få salgserfaring og ser stillingen som et studierelevant job.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er smilende og har et godt humør
  • Er resultatorienteret
  • Har lyst til at sælge!

Det er en fordel, hvis du har kendskab til, eller interesse i, NORDJYSKE Stiftstidende samt evt. vores øvrige produkter (radio, web mv.), men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern med gode muligheder for personlig udvikling. Du får engagerede kollegaer, der lægger vægt på en uformel omgangstone med respekt for hinanden i et miljø med højt til loftet. Gode ansættelsesforhold med fast grundløn, aftentillæg samt fordelagtig provision.

Kontakt telemarketingchef Martin Baun på tlf. 2128 4401 eller martin.baun@nordjyske.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.

Se mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning
vedlagt CV skal du sende pr. e-mail til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Vi ansætter nye medarbejdere efter behov og behandler derfor indkomne ansøgninger løbende, så skynd dig at sende os din ansøgning.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Vi er en innovativ mediekoncern, der med udgangspunkt i Nordjylland skaber nærkontakt mellem mennesker. Det sker gennem vores medier og publikationer, hvor vi er tæt på folks liv, det samfund de færdes i og det, som de beskæftiger sig med. Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
NORDJYSKE Medier
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Tlf:
9935 3535
Kontaktperson
Martin Baun
Tlf:
2128 4401
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-01-2020
Udløber:
13-02-2020
Kviknummer:
LJA-78894620
Jobtype:
Deltid
Freelance
Studiejob
Arbejdsområde:
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation,
Øvrige stillinger
Gem annonce
Lignende job
Toyota Hadsund
Rebild, Nordjylland
Frist:
12-02-2020
CONTINIA SOFTWARE A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
28-02-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.