SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.403
2.403
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Asgaard Recruitment

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-10-2021

Teknisk salgskoordinator - Kom med på en vækstrejse med verdens største producent af præisolerede rørsystemer

Med konverteringen fra gas til grøn varme, og fjernvarmen som en hel central del af den grønne fremtid, står LOGSTOR, som verdens største producent af præisolerede rørsystemer til energibranchen, overfor en spændende vækstrejse.

Til at tage del i denne rejse og understøtte den fremtidige udvikling søger vi på vegne af LOGSTOR en teknisk stærk salgskoordinator til at udarbejde tilbud og licitationer – selvfølgelig med den grønne omstilling som omdrejningspunkt.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Som teknisk salgskoordinator bliver du en del af et tværfagligt og kompetent projektteam, hvis vigtigste opgave er at gennemgå offentlige udbud og EU-licitationer med det formål at identificere emner af relevans for LOGSTOR. Sammen med kollegaer i blandt andet teknisk afdeling og salg, får du ansvaret for at koordinere alle inputs vedrørende materialevalg og design, og sammensætter herefter en besvarelse på udbuddet eller licitationen indeholdende alle relevante bilag i henhold til udbudsbetingelserne.

Du er derudover ansvarlig for i det daglige at yde rådgivning og teknisk support til LOGSTOR’s kunder i forbindelse med både små og store projekter. Kunderne er typisk forsyningsselskaber og varmeværker samt entreprenører, VVS-firmaer og grossister.

En typisk arbejdsdag vil indebære opgaver som:

  • Udarbejdelse af tilbud og licitationer
  • Teknisk support og salgsstøtte til kunder og salgsteam
  • Teknisk design i AutoCad
  • Beregning af statik og varmetab

Du opnår succes i stillingen ved at koble din tekniske viden med din evne til at koordinere komplekse processer og samtidig yde den bedst mulige service overfor kunder og kollegaer.

Hvem er du?

Du er grundig og detaljeorienteret og drives af at dykke ned i komplekst udbudsmateriale og finde de relevante informationer. Du er den, der sikrer, at materialet er ordentligt analyseret og gennemarbejdet.

Du arbejder selvstændigt og struktureret og evner at fastholde et stærkt overblik over flere processer på samme tid. Du trives med skarpe deadlines, og arbejder målrettet for at sikre, at de overholdes til enhver tid.

Du er ansvarlig og troværdig og brænder for at sikre en høj kvalitet i dit arbejde såvel som i din kontakt med kunder og kollegaer. Du værdsætter samarbejde og videndeling, og trives med en stor berøringsflade, der går på tværs af afdelinger såvel som lande.

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund i form af en uddannelse som fx teknisk designer, produktionsteknolog, energiteknolog, maskinmester, VVS-tekniker eller lignende. Du har allerede stiftet bekendtskab med større udbud og licitationer og har erfaring med udarbejdelse af tilbud fra en tidligere stilling. Tilsammen giver dette dig en god teknisk forståelse og en evne til at afdække kundernes behov.

Du er erfaren bruger af Office-pakken og det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP og erfaring med CRM-systemer. Det er ligeledes en fordel, hvis du har kendskab til AutoCad eller lignende tegneprogrammer. Du skal derudover kunne begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det tilbyder LOGSTOR

  • En plads i en veldrevet organisation og et velfungerende og kompetent team, som står klar til at modtage en ny kollega.
  • Mulighed for faglig såvel som personlig udvikling fx via LOGSTOR’s egne interne kurser og kompetencegivende workshops.
  • Mulighed for fleksibilitet i form af ugentlige hjemmearbejdsdage og mulighed for at tilpasse din arbejdstid til dine øvrige forpligtelser.
  • En række attraktive medarbejdergoder fx massageordning, rabatordninger, kantine og motionscenter.

Om LOGSTOR

LOGSTOR har hovedsæde i Løgstør og beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere fordelt i 12 lande verden over. Produktionen foretages på koncernens 7 fabrikker i Danmark, Sverige, Finland og Polen. Udover hovedkontoret i Løgstør, har LOGSTOR også en afdeling i Fredericia, hvor der til dagligt sidder ca. 25 medarbejdere. Der vil være mulighed for at arbejde fra Løgstør såvel som Fredericia.

Læs mere om LOGSTOR her.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
+4522479146
Adresse
9670 Løgstør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-10-2021
Kviknummer:
LJA-82790408
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Tele,
Industri & Håndværk
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.