Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk sagsbehandler til Netselskabet Elværk - en del af Thy-Mors Energi

Asgaard Recruitment

Thisted, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Asgaard Recruitment
Fabriksvej 6
9640 Farsø
Tlf
+45 22 47 91 46
Kontakt
 
Tlf
+4530948481
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
19-07-2023
Kviknummer
LJA-84805080
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Offentlig

I stillingen som teknisk sagsbehandler hos Netselskabet Elværk vil du få masser af afveksling i hverdagen, og du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling.

Vi søger en teknisk sagsbehandler til teamet for kundetilslutninger, hvor opgaverne kredser om el-teknisk sagsbehandling, med en kombination af eltekniske beregninger, administration samt vejledning.

Teamet består pt. af to dedikerede medarbejdere som søger en ny kollega. Installation er første led i leverancekæden, når det drejer sig om tilslutninger af nye kunder og anlæg til elnettet. Foruden forbrugsinstallationer arbejder teamet også med tilslutning af VE-anlæg op til 125 kW, herunder husstandsvindmøller og -solceller. Desuden fylder opsætning og tilslutning af ladestandere en del for tiden. Stillingen giver dig også rig mulighed for at bringe dine eltekniske kompetencer i spil.

Teamet modtager elektroniske tilmeldinger af nye installationer, hvorefter informationerne og stamdata oprettes i SonWin. Teamet sikrer desuden datastyring og korrekt levering af stamdata til den landsdækkende Datahub.

Primære opgaver:

Dine opgaver som teknisk sagsbehandler vil derfor som udgangspunkt være:

  • Sagsbehandling af el-installationstilmeldinger på forbrugsinstallationer, industri, boliger og VE-anlæg mm. i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Elværk.
  • Deltagelse i dimensionering og udvikling af det kollektive elnet.
  • Teknisk vejledning af el-installatører og samarbejdspartnere.
  • Opkrævning og fakturering af tilslutningsbidrag.
  • At holde dig opdateret om relevante bekendtgørelser og lovgivning vedr. nettilslutninger.

Kvalifikationer:

Ud over en solid el-teknisk baggrund, som kunne komme fra en uddannelse så som el-installatør – maskinmester – elektriker, forestiller vi os:

  • At du har gode IT-færdigheder.
  • At du har gode kommunikationsevner, både i skrift og tale.
  • At du er rolig, tillidsskabende og imødekommende i din relation til andre.
  • At du arbejder struktureret og har øje på detaljerne.
  • At du sikrer høj kvalitet i arbejdet.

Du er interesseret i at lære nyt, og din energi samt gode humør smitter af på opgaverne og de mennesker, som du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Desuden er du kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde. Dine gode samarbejdsevner gør dig til en vellidt kollega og en god ambassadør for Elværk.

Hos Elværk kan din arbejdstid tilrettelægges meget fleksibelt efter princippet frihed under ansvar. Elværk er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil få engagerede kollegaer. Deres tværfaglige profil gør dem til et spændende team af medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Du vil selv få mulighed for at dygtiggøre dig yderlig vha. relevante kurser, netværk og uddannelser.

Gennem en aktiv personaleforening afholdes forskellige arrangementer hen over året. De gør meget ud af at sikre, at de ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge sig sammen i et uformelt og afslappet fællesskab.

Om virksomheden

Netselskabet Elværk har til formål at udbygge og udvikle infrastrukturen, og dermed skabe de teknologiske rammer, der gør det attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors.

Netselskabet Elværk's rolle er i den forbindelse at servicere, vedligeholde og opdatere ca. 4.500 km kabel og 1.800 transformerstationer i Thy og på Mors. Alt sker for at sikre en stabil leverance af strøm til organisationens ca. 44.000 andelshavere. Afdelingen udbygger og udvikler elnettet med henblik på at imødekomme andelshavernes energibehov i dag og i fremtiden.

Netselskabet Elværk er en del af Thy-Mors Energi, som overordnet består af 3 forretningsområder: Netselskabet Elværk, Fiber og ENERGRID.

?Elværk er en del af Thy-Mors Energi.

Vilkår

Du kommer til at arbejde fra virksomhedens kontor i Thisted.

Elværk tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt en række personalegoder.

Du bor i rimelig aftand fra Thisted og eller overvejer at flytte til området.

Er du nysgerrig på Thy?

Læs mere her:

Thisted Kommunewww.thisted.dk

Cold Hawaiiwww.visitthy.dk/thy/cold-hawaii-i-thy

Nationalpark Thywww.nationalparkthy.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Asgaard Recruitment
Fabriksvej 6
9640 Farsø
Telefon
+45 22 47 91 46
Kontaktperson
 
Telefon
+4530948481
Adresse
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
19-07-2023
Kviknummer
LJA-84805080
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Offentlig