SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.613
1.613
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2019

Teknisk chef

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S er en velrenommeret nordvestjysk virksomhed med hovedkontor ved Thisted. Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (TCT) været leverandør til dansk byggeri og beskæftiger i dag ca. 240 medarbejdere fordelt på tre adresser i Nordjylland. Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S har et bredt produktsortiment af betonelementer, betonspalter, EUROrør afløbssystemer, belægningssten, blokke og færdigbeton. Virksomhedens produkter leveres primært til landbrug, industri og anlægsbrancen. På elementområdet er virksomheden inde i en særdeles positiv udvikling, og der leveres for øjeblikket materialer til en række store og markante byggerier rundt omkring i Danmark.

JOBPROFIL

Der er tale om en central stilling som teknisk chef med det overordnede ansvar for elementfabrikken.

Du kommer til at stå i spidsen for en organisation med følgende afdelinger: betonværk, montage, produktion, tegnestue og projektafdeling samt endelig en kvalitetsfunktion.

Det er dit ansvar at sikre rationelle arbejdsgange, således at der er et effektivt flow hele vejen gennem processen fra ordreindgang til levering hos kunden. Du har løbende fokus på planlægning, optimering og forbedring, og du går i spidsen, når det gælder kvalitet og sikkerhed. Du udtrykker klare forventninger over for dine afdelingsledere og din organisation. Dette gælder ikke mindst i forbindelse med de enkelte afdelingers overholdelse af tidsfrister og leverancer.

PERSONPROFIL

Du er systematisk og struktureret i din arbejdsform, og du har blik for både helheden og detaljen. Du har indgående erfaring med optimering af arbejdsgange.

Du er vant til dialogbaseret ledelse. Du kan lide at arbejde i en organisation, hvor der kort vej fra top til gulv, og hvor resultaterne hurtigt kan ses. Du er kendt som en synlig og samarbejdsorienteret leder, der kan skabe tillid på alle niveauer i organisationen.

Din erfaringsbaggrund må gerne være fra en ordreproducerende produktionsvirksomhed eller bygge- og entreprenørverdenen.

I ØVRIGT

Du får betydelig indflydelse på virksomhedens fortsatte udvikling, og du får mulighed for at bruge dine kompetencer inden for ledelse, produktion og projektstyring. Hertil kommer en konkurrencedygtig gagepakke med individuelle muligheder.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Jens Erik Hedegaard på M +45 22 44 04 06 eller Director Karsten Romby på M +45 21 77 23 44.

Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Se mere på www.uhc.dk

Kontakt
Kontaktperson
Jens Erik Hedegaard
Tlf:
2244 0406
Web:
Adresse
Stevnsvej 17
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2019
Udløber:
07-09-2019
Kviknummer:
LJA-74730882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Ledelse
Lignende job
Ruths Hotel
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
01-01-2020
Social- og Indenrigsministeriet
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
13-12-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.