Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker / omstiller - Hjallerup

Envases Europe

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Envases Europe
Hedenstedvej 14
8723 Løsning
Tlf
6312 4200
Kontakt
John Thomsen
Tlf
2722 0505
Hedenstedvej 14
8723 Løsning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
LJA-85075819
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk

Har du hænderne skruet rigtigt på, og brænder du for at sikre høj kvalitet i dit arbejde, så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed, der producerer metalemballage i Hjallerup.

Om stillingen

Vi har travlt  i vores produktion, og derfor søger vi en teknisk medarbejder der kan hjælpe med vedligehold og omstilling af vores produktionsudstyr  hurtigst muligt.

I jobbet som tekniker vil du indgå i et stærkt teknisk fagligt team, i teknisk afdeling hvor du skal hjælpe med at holde maskinparken kørende døgnet rundt. Det vil sige, at du kommer til at indgå i en vagtordning.

Du får i stillingen reference til vores Technical Supervisor, John Thomsen, og din arbejdstid bliver som udgangspunkt mandag-torsdag kl. 7.00-15.15 og fredag kl. 7.00-13.15.

De primære opgaver i stillingen er:

  • vedligehold og reparation af maskiner
  • omstilling af maskiner
  • indgå i vagtordning
  • deltage i projekter
  • deltage i forskellige ad hoc opgaver

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig oplæring i både maskinerne og arbejdsopgaverne, når du starter hos os.

Vi tilbyder dig en fast stilling i en kernesund virksomhed med en lønpakke, der modsvarer dine tekniske kvalifikationer. Ud over en attraktiv mulighed for at udvikle dine kompetencer med forskellige opgaver i produktionen tilbyder vi dig pensionsordning, og fri behandling hos fysioterapeut på fabrikken. Endelig har du mulighed for at blive omfattet af en attraktiv sundhedsforsikring.

Hvem er du?

Det er en fordel, hvis du har relevant faglig uddannelse eller erfaring fra en lignende stilling. Det kan være som maskinarbejder, industritekniker, værktøjsmager eller lignede. Uanset din baggrund, sørger dine dygtige kolleger for, at du får grundig oplæring i arbejdsopgaverne.

Det er vigtigt,  at du har en god indsigt i og interesse for det maskintekniske generelt. Det er naturligt for dig at udvise et stort ansvar i forhold til at sikre høj kvalitet og optimal drift på produktionslinjerne. Derudover er du fleksibel og har et højt energiniveau. Du formår og trives med at arbejde selvstændigt og hele tiden at have øje for, hvor der er behov for din indsats.

Du vil også passe godt ind i vores afdeling, hvis du er god til at samarbejde, har en uformel omgangstone og ofte smitter omgivelserne med dit gode humør.

Det er et krav for at kunne begå sig i stillingen, at du taler og forstår dansk.

Hvad tilbyder vi dig?

På fabrikken i Hjallerup er vi knap 50 medarbejdere, og vi arbejder dedikeret med vores opgaver hver eneste dag. Vi er stolte af det, vi laver, og vi værdsætter en respektfuld omgangstone med plads til det gode grin i hverdagen. Derudover sætter vi en ære i at hjælpe hinanden på tværs, og det forventer vi naturligvis, at du også bakker op om, selvom det kan medføre opgaver, der ligger uden for dine kernekompetencer.

Er du interesseret i stillingen som Tekniker i Envases?

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og læser derfor ansøgninger løbende. Vi glæder os til snarest at modtage din skriftlige ansøgning og cv.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Technical Supervisor John Thomsen på tlf. 2722 0505.

Du søger stillingen som "Tekniker" ved at klikke på "Ansøg" nedenfor.

Vi oplever indimellem, at mails fra os havner i spamfilteret. Vær opmærksom på det, når du søger hos os.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Arbejdsstedets adresse: Hjulmagervej 2, 9320 Hjallerup

 

Envases Group

Envases Europe A/S
Hedenstedvej 14
8723 Løsning
Tlf. 6312 4200

Kort om virksomheden
Envases er en stolt dansk produktionsvirksomhed med en spændende vækststrategi. Vi blev grundlagt i 1879, og siden 2011 har vi været en del af den globale, mexicanske koncern Envases Group. 

I Danmark er vi ca. 900 medarbejdere fordelt på 5 fabrikker og eget trykkeri, og på europæisk plan tæller vi ca. 2000 medarbejdere. Vi har derudover fabrikker i Sverige, Holland, USA, Tyskland, Østrig, Schweiz, Ungarn og England. 


Vi producerer metalemballager af høj kvalitet, der er fuldt genanvendelige, og vi sikrer dermed, at de værdifulde metaller bevares i kredsløbet. Vores kunder er hovedsageligt fødevare-, drikkevare- og medieindustrien.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Envases Europe
Hedenstedvej 14
8723 Løsning
Telefon
6312 4200
Kontaktperson
John Thomsen
Telefon
2722 0505
Adresse
Hedenstedvej 14
8723 Løsning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
LJA-85075819
Jobtype
Fuldtid
Fag
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk