SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DAVA Foods

DAVA Foods

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-09-2021

Tekniker med stærke mekaniske kompetencer

DAVA FOODS DENMARK A/S SØGER EN TEKNIKER MED  STÆRKE MEKANISKE KOMPETENCER

I DAVA Foods har vi travlt, og vi søger derfor en kollega, som har lyst til at blive en aktiv del af vores øvrige tekniske team på seks kolleger og være med til at sikre, at vores maskinpark fungerer optimalt. Du vil i dit virke som tekniker hos DAVA Foods blive beskæftiget med en række vedligeholdelsesmæssige arbejdsopgaver af særligt mekanisk karakter, men som også vil kræve en grundlæggende forståelse for det el-tekniske.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Fejlfinding
  • Vedligehold
  • Forbedringer/optimering
  • Sparring med og oplæring af vores operatører
  • Dialog med leverandører og eksterne samarbejdspartnere
  • Involvering i diverse tekniske projekter

Du vil indgå i vores team af serviceteknikere og indgå i vores arbejdsskema med skiftende arbejdstider fordelt på alle døgnets timer. Det er forventet, at du i dagligdagen vil agere selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du er pligtopfyldelse og ansvarsbevidst. Det er vores forhåbning, at du på sigt bliver selvkørende i så høj grad, at du på eget initiativ får øje på opgaverne og løser disse bedst muligt.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os at du f. eks. kan være uddannet mekaniker, smed, maskinarbejder eller lignende. Du er vant til at bruge PC i dit daglige arbejde, og du er særdeles fagligt dygtig på det mekaniske område og har en god forståelse for el og styring. Du udfører dit arbejde med høj grad af engagement, ansvarlighed og effektivitet, og du er proaktiv, tager ansvar og er ikke bange for at træffe beslutninger. Du er fleksibel og arbejder med et godt drive, og du har let ved at samarbejde med dine kolleger. Du er komfortabel med engelsk både i tale og skrift.

Vil du være med på holdet?
Send os din ansøgning hurtigst muligt via www.dava.dk/tekniker. Samtaler afholdes løbende i september måned og indtil den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores tekniske chef, Peter Tornby, på peto@davafoods.com eller ringe på +45 6026 5987. Ellers kan du læse mere om os på www.dava.dk

Kontakt
Kontaktperson
Peter Tornby
Tlf:
6026 5987
Adresse
Glerupvej 5
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2021
Udløber:
15-10-2021
Kviknummer:
LJA-82664107
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Øvrige stillinger
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.