Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Leth Beton A/S

Leth Beton A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-08-2018

Tegner

Tegner til projektering af betonelementer

Leth Beton A/S i Bedsted har meget travlt og søger derfor en ny kollega til tegnestuen. Du vil sammen med dine 11 kolleger i afdelingen sikre, at vi kan blive ved med at honorere forespørgslerne fra vores kunder og levere høj kvalitet til rette tid.

Jobbet
Du kan bl.a. se frem til at arbejde med:

  • Koordinering af projektet sammen med kunde og rådgiver
  • Udarbejdelse af arbejdsgrundlaget for produktion af egne elementer inkl. egenkontrol, samt overdragelse til produktionsplanlægger
  • Koordinering af montage af egne og indkøbte elementer samt overdragelse til montageformand.

Du får reference til tegnestuelederen.


Faglige kvalifikationer

Du er uddannet bygningskonstruktør, teknisk designer eller lignende og har interesse i at tegne elementer. Du har air for tal, og du besidder en god teknisk og kommerciel forståelse. Du er rutineret IT-bruger og vant til at bruge Office-pakken. Du har kendskab til og forståelse for AutoCad og Revit.

Personlige kompetencer:
Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver. Du formår både at have og skabe overblik, samtidig med at du er meget detaljeorienteret. Endelig har du en positiv og fleksibel indstilling, og du trives med at samarbejde og sparre med dine kolleger.

Vi tilbyder
Et interessant job med frihed under ansvar samt et godt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer. Du bliver en del af en virksomhed, der fokuserer på at levere god kvalitet til kunderne, medarbejderindflydelse og et godt psykisk arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte tegnestueleder Siggi Gunnarsson på 29368113. Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger til sg@lethbeton.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Din henvendelse behandles fortroligt.

Om Leth Beton A/S

Leth Beton A/S er grundlagt i 1993 af Ole Leth, som er direktør for virksomheden. Leth Beton vil være kendt for at være den leverandør, der bedst tilfører deres kunder værdi ved den højeste kvalitet i projektering, fremstilling og montering af betonelementer. Virksomheden udvikler og gennemfører projekter i samarbejde med bygherre, projekterende ingeniører og arkitekter.
Leth Beton vil være en virksomhed, der nyder anerkendelse og respekt i branchen som et selskab, der bliver drevet ordentligt og redeligt. Leth Beton arbejder konstant på at indarbejde nye og mere miljørigtige teknologier i produktionen af betonelementer.

Kontakt
Kontaktperson
Siggi Gunnarsson
Tlf:
2936 8113
Adresse
Rishøjvej 26
7755 Bedsted Thy
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2018
Udløber:
22-10-2018
Kviknummer:
LJA-64907086
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Kontor og administration,
Øvrige stillinger
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.