SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.283
2.283
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MATCHMIND A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-03-2020

Teamleder til laser/stans

MatchMind søger en Teamleder med ansvar for programmering til laser-/stanseafdelingen på Reservedelsfabrikken i Klokkerholm. Du er teamleder i en afdeling med 4 dygtige og erfarne kolleger, der dagligt håndterer ordrer og opgaver til laser- og stansemaskinerne på fabrikken.

Du er engageret i dit job og er god til at planlægge dagen. Med et konstant overblik formår du at løse de uforudsetheder, der kommer i alle produktionsvirksomheder. Som teamleder har du ansvaret for programmering af maskinerne samt skarp koordinering af opgaverne - og du skaber roen i afdelingen.

Reservedelsfabrikken råder over en helt ny Trumpf combimaskine med lagertårn og automatisk værktøjsmagasin. Derudover Salvagnini laser L2, og Trumpf combi 6000.

Du deltager i planlægningsmøde hver morgen sammen med de andre teamledere og produktionsledere, hvor dagens opgaver, fokus og hasteopgaver planlægges. Da de enkelte dage varierer meget, skal du være indstillet på at tage en tørn i en anden afdeling, hvis det er nødvendigt.

Profil:
  • Stor erfaring med programmering af moderne stansemaskiner eller laser
  • Energisk, samarbejdsvillig og loyal
  • Bevarer overblikket
  • Initiativrig og ambitiøs
  • Proaktiv
  • Har truckkort

Du tilbydes en stilling i en solid virksomhed med en opdateret maskinpark og moderne ledelse, der er fuldt gearet til fremtiden. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11.

Stillingen besættes snarest og samtaler afholdes løbende på MatchMinds kontor i Aalborg.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

RDF A/S, som er beliggende tæt ved Aalborg blev etableret i 1985 som Reservedelsfabrikken A/S. I dag er RDF en højteknologisk underleverandørvirksomhed til metalindustrien. Du får 50 veluddannede kolleger, som ved at pris, kvalitet, fleksibilitet, smidighed og levering er højt prioriteret. Gennem årene er der sket en løbende udvidelse af produktionen, så RDF i dag råder over 6400 m² moderne montage og produktionshaller.

Læs evt. mere på www.rdf-as.dk

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9320 Hjallerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-03-2020
Kviknummer:
LJA-79902619
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-06-2020
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-06-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Jammerbugt, Nordjylland
Frist: 
29-05-2020
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
29-05-2020
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-06-2020
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
26-06-2020
Jammerbugt, Nordjylland
Frist: 
01-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.