Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere med flair for digitale medier og skriftlig kommunikation

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Deltid
Studiejob
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Tinna Røn Jensen
Tlf
2677 7240
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2023
Udløber
21-04-2023
Kviknummer
LJA-84617169
Jobtype
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde
Media

Det Nordjyske Mediehus søger dygtige studentermedhjælpere med flair for skriftlig kommunikation og digitale medier. Er du en skarp tekstforfatter der mestrer at skrive medrivende tekster? Interesserer du dig for online markedsføring, og arbejder selvstændigt? Så er det måske dig vi mangler.

En alsidig arbejdsdag med opgaver for forskellige kunder
Du bliver en del af vores afdeling Strategisk og Digital Salg som tæller en række specialister inden for søgemaskineoptimering, Google Ads, Display annoncering og sociale medier, der alle har fokus på at drive og udvikle det digitale-salgsvindue til kundernes forretning.

I tæt samspil med vores SEO-managers og Online Marketing Managers bliver dine primære opgaver at udarbejde søgemaskineoptimerede tekster og linkbuilding artikler for kunderne, således de opnår synlighed på Google, samt assistere i eksekvering på online kampagner og udformning af rapporter.

Skarp kommunikatør, der kan skrive fængende tekster
Du er en stærk kommunikator, som brænder for digitale medier, og kan skrive fængende content. Du læser formodentlig kommunikation, dansk, markedsføringsøkonom eller en anden beslægtet uddannelse, men vigtigst er, at du er en dygtig tekstforfatter med sans for detaljen. Derudover vægter vi højt, at du:

  • Kan tænke ud af boksen og er fyldt med gode idéer
  • Er skriftligt stærk
  • Arbejder selvstændigt
  • Har et positivt mindset og et godt humør

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende job med stor kontaktflade
  • En dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger, samt gode personaleforhold
  • En uformel kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden
  • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring

Som studentermedhjælper hos Det Nordjyske Mediehus bliver du en del af et spændende læringsmiljø og får relevant, praktisk erfaring til dit CV. Du får dygtige og professionelle kolleger, der brænder for det, de laver og som står på spring for at sikre dig den rette sparring, feedback og oplæring.

Vi har studentermedhjælpere og praktikanter i mange roller og afdelinger på tværs af organisationen. Du får derfor mulighed for at indgå i et netværk med andre studerende med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er en arbejdsplads med en positiv energi, god stemning og en uformel kultur, hvor alle taler med alle. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt.

Blandt meget andet inviterer vi løbende til velkomstmøder, sjove events, sociale aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag så du kan deltage i lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion. Og så tilbyder vi øvrigt altid en god og gratis kop kaffe.


Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvad vi ellers står for i vores ESG-rapport lige her

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte SEO-manager Tinna Røn jensen på 2677 7240 eller på trj@dnmh.dk


Ansættelsesvilkår
Vi imødekommer selvfølgelig dit behov for fleksibilitet i forhold til dit studie og eksamensperioder. Det er et krav, at du er studerende.

Jobbet udføres fra Det Nordjyske Mediehus hovedsæde på Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø men snart flytter vi ind i et nyt domicil midt i centrum i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Stillingen er på 8 timer. Der er tre måneders prøvetid.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Bemærk at du skal uploade alle dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Ansøgningsfristen er 21. april 2023, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvem er vi?

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Tinna Røn Jensen
Telefon
2677 7240
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2023
Udløber
21-04-2023
Kviknummer
LJA-84617169
Jobtype
Deltid
Studiejob
Fag
Media