SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.563
2.563
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-06-2022

Studentermedhjælpere, der kan læse korrektur

Spotter du altid stavefejl før alle andre? Og springer trykfejl i øjnene på dig? Har du styr på det danske sprog, og kan du kommunikere på fejlfrit dansk? Så er det præcis dig, vi søger.

Springer stavefejl og trykfejl lige i øjnene på dig?
I Det Nordjyske Mediehus er vi ambitiøse med at skabe de bedst mulige produkter til de 4 ud af 5 nordjyder, som bruger vores medier hver uge.
Derfor søger vi lige nu fire studentermedhjælpere til vores team, som læser korrektur og kvalitetssikrer de mange historier, vi hver dag publicerer.
Som vores nye studentermedhjælper bliver du tilknyttet redaktionen på Nyhedsmotoren, hvor vi er et dedikeret team, der laver journalistik til nordjyder og sørger for, at vores indhold bliver publiceret på www.nordjyske.dk og i Nordjyske Stiftstidende.

Din opgave er at:

  • Læse korrektur på tekster, der lægges på nordjyske.dk og trykkes på print i vores avis.
  • Kvalitetssikre specielt rubrikker, underrubrikker og billedtekster, inden Nordjyske Stiftstidende går i trykken.

Som studentermedhjælper hos os vil du indgå i et spændende læringsmiljø med vores andre studentermedhjælpere. Du bliver en del af fællesskabet på redaktionen, hvor sparring, læring og samarbejde er nøgleord og du får selvfølgelig en grundig introduktion til opgaven.

Detaljeorienteret korrekturlæser med et godt sprogøre
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for sprog, kommunikation, journalistisk eller noget helt tredje. Det er med andre ord ikke afgørende, at du er i gang med en uddannelse inden for et bestemt fagområde bare du kan nikke ja til følgende:

  • Du spotter straks fejl i en tekst: stavefejl, slåfejl, grammatiske fejl eller generelle formuleringsfejl.
  • Du har helt styr på dansk retskrivning og grammatik så du kan selvfølgelig skrive og læse korrektur på dansk.
  • Du har en god sprogforståelse og kan nemt omformulere en uklar sætning.

Det kendetegner dig, at:

  • Du arbejder selvstændigt og trives med at have en stram deadline vi udkommer nemlig hver dag, hele tiden.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter. Faktisk holder vi jævnligt events særligt målrettet Det Nordjyske Mediehus mange studentermedhjælpere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Redaktionschef Steffen Bek på mobil: 20 66 01 01.

Dine ansættelsesvilkår
Vi håber, at du kan starte som studentermedhjælper hos os hurtigst muligt.

Stillingen er på op til ca. 8 timer per uge. Arbejdstiden er fordelt på to aftener om ugen, alle ugens syv dage, i tidsrummet kl. 17.00 21.00. Vi finder sammen ud af hvilke dage, der passer bedst for dig.

Vi imødekommer selvfølgelig dit behov for fleksibilitet i forhold til studie og eksamensperioder.

Jobbet udføres fra Det Nordjyske Mediehus hovedsæde på Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Send os hurtigst muligt dit CV og beskriv, hvorfor du er den rette til jobbet. Vi holder løbende samtaler.

Vi fjerner stillingsopslaget fra vores hjemmeside, når vi har fundet det antal studentermedhjælpere, vi har brug for.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk Mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.
Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.
Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Steffen Melgaard Bek
Tlf:
2066 0101
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2022
Udløber:
02-07-2022
Kviknummer:
LJA-83681337
Jobtype:
Studiejob
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
24-07-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.