Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere, der brænder for research og relationer

Nordiske Medier

Storkøbenhavn

Deltid
Studiejob
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Nikola Zoric
Tlf
22153095
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
18-08-2022
Kviknummer
LJA-83781331
Jobtype
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde
Media

Vi bygger i nye højder, og du har nu en unik mulighed for et spændende studiejob centralt placeret i København.

Om stillingen
Stillingen er placeret i en af Nordiske Mediers kommercielle afdelinger Byggedata. En af afdelingens helt store satsninger er Projektagenten, som er en platform til overvågning af byggeprojekter og udbud i Danmark. Som studentermedhjælper i afdelingen, vil du sammen med vores øvrige studentermedhjælpere få en væsentlig rolle i at vækste og udvikle netop Projektagenten, så vi sikrer den bedste digitale løsning til aktører i byggebranchen. Alt sammen med henblik på, at styrke byggebranchen til en bedre forretning.

Dine primære opgaver bliver inden for research via telefoninterviews, planlægning og kundeservice.

Vi er ambitiøse og vores vision er at være Danmarks bedste projektdatabase, og vi arbejder derfor kontinuerligt på at forbedre og styrke Projektagenten. Som del af vores team vil du derfor også få mulighed for at sætte dit præg på udviklingen.

Om dig
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til byggebranchen, men det er ikke et must. Vigtigst af alt er, at du er dygtig til at skabe kontakt og relationer primært gennem telefonen. Du er en aktiv lytter og formår at indsamle og bearbejde oplysninger med god datadisciplin.

Du er initiativrig, nysgerrig og trives i samarbejdet med andre. Og så værdsætter vi naturligvis, hvis du kommer med sprudlende energi, smil i stemmen og højt humør.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi lever dagligt vores værdier modige, åbne, passionerede og ordentlige, og arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agerer som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og aflønning på timebasis. Vi forventer en gennemsnitlig arbejdstid på ca. 12 timer ugentligt. Dette er dog et vejledende timetal, og arbejdstiden kan tilpasses studiet f.eks. i forbindelse med eksamensperioder.

Arbejdspladsen er centralt placeret i Mimersgade i København.

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Produktchef Nikola Zoric på telefon 22153095 eller nzo@nordiskemedier.dk.

Skal du med på holdet?
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 18. august 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.


Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via Send ansøgning-formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Nikola Zoric
Telefon
22153095
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
18-08-2022
Kviknummer
LJA-83781331
Jobtype
Deltid
Studiejob
Fag
Media