SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.407
2.407
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-11-2021

Studentermedhjælper til kundeservice

Det Nordjyske Mediehus søger en serviceminded og udadvendt kundeservicemedarbejder til distributionsafdelingens kundeservice.

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus distributionsafdeling er Nordjyllands største distributør af dagblade, ugeaviser og reklametryksager. Som kundeservicemedarbejder tager du hånd om de kunder og abonnenter, der hver dag ringer eller mailer med spørgsmål til deres levering af dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende samt ugeaviser og reklametryksager.

Din primære opgave er at besvare telefonopkald fra vores kunder og besvare mails. Det er til tider hektisk, og opgaveindholdet er varierende og udfordrende. Du håndterer fx reklamationer, flytninger, midlertidige afbestillinger, oprettelser og ændring af abonnementet. Din opgave er at sikre, at de forskellige udfordringer bliver løst på den mest hensigtsmæssige måde med et højt niveau af service.

Arbejdstiden er:

  • Arbejdstiden er lørdag og søndag kl. 7.45-10.45 hver anden weekend
  • Alle helligdage, der falder i din arbejdsuge, f.eks. juledagene (24/12, 25/12 og 26/12)
  • Én hverdag om måneden kl. 12-14, hvor vi afholder afdelingsmøde.
  • Vi er fleksible i forbindelse med eksamensperioder m.v.

Om dig

Vi forventer, at du er:

  • Studerende på en videregående uddannelse eller lignende
  • Serviceminded og kender til vigtigheden af at yde en god kundeservice
  • Udadvendt og kan lide at tale i telefon
  • Har en positiv tilgang og et godt humør
  • Erfaring med Microsoft Office-pakken og IT-systemer er et must.

Vi tilbyder

Du får ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store.

Du får dygtige og professionelle kolleger, som brænder for det de laver, og som har stor indsigt i branchen. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

Vi er vores sociale ansvar bevidst, og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der har til hensigt, at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i kundeservice Martin Baun på tlf.: 2128 4401 eller mb@dnmh.dk

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se https://dnmh.dk/.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn og pension efter overenskomst. Der er 3 måneders prøvetid. Jobbet udføres fra Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@dnmh.dk hurtigst muligt og senest den 5. december 2021 og mrk. ansøgningen kundeservicemedarbejder.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus, binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Vi er mere for flere og altid i bevægelse. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder ved Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden i Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Kontakt
Kontaktperson
Martin Baun
Tlf:
2128 4401
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2021
Udløber:
05-12-2021
Kviknummer:
LJA-82977311
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
06-02-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
06-02-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.