SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.854
1.854
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-06-2020

Studentermedhjælper til digital udviklingsafdeling

Studentermedhjælper til digital udviklingsafdeling hos nordjysk medievirksomhed

Nordiske Medier A/S søger en studentermedhjælper til vores udviklingsteam i Aalborg. Omsæt din teoretiske viden indenfor programmering og IT generelt til praktisk erhvervserfaring.

Nordiske Medier står midt i en spændende digital udvikling og søger en studentermedhjælp, der kan hjælpe os med at løfte den opgave.

Vi har begyndt en større relancering af alle vores digitale universer, hvor målet er at løfte såvel back-end som front-end. Den proces vil vi styrke yderligere og søger derfor en studentermedhjælp til vores udviklingsteam, som i forvejen består af en projektleder, udviklere, en UXer samt freelancere.

Du vil primært komme til at arbejde med support og udvikling af eksterne og interne systemer. Du vil modtage oplæring og jobbet kommer til at berøre alle aspekter inden for systemudvikling og webprogrammering.

Vi forventer en gennemsnitlig arbejdstid på ca. 10 timer ugentligt. Dette er dog et vejledende estimat, og arbejdstiden kan tilpasses studiet f.eks. i forbindelse med eksamensperioder.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du er i gang med 2. halvdel af en akademisk IT-faglig uddannelse som eksempelvis datalog, ingeniør, datamatiker.

Du er interesseret i systemudvikling og webarkitektur. Du har lyst til at arbejde tæt sammen med andre udviklere om at løse opgaver, mens andre opgaver skal løses på egen hånd.

Vi søger en person, der kan lide at arbejde sammen med andre, og har lyst til at arbejde med mange forskellige typer opgaver inden for udvikling.

I det daglige arbejder vi blandt andet med teknologier som Java/JavaEE, JPA, JSF, MySQL, Bootstrap, Vue.js, REST, Maven og Wildfly. For at optimere samarbejdet i afdelingen og holde fokus på opgaver og resultater, benytter vi værktøjer som Git, Jenkins, JIRA og Slack.

Vi tilbyder

  • En spændende og alsidig hverdag, hvor der er kort fra idé til handling, i en moderne virksomhed i konstant vækst.
  • Et uformelt arbejdsmiljø hvor dine idéer og forslag vil blive hørt.
  • En arbejdsplads på Langagervej i Aalborg.
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
  • Gode ansættelsesvilkår og aflønning på timebasis.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er nordens førende online medievirksomhed inden for B2B-markedet. Vi driver et stort antal brancheorienterede nyhedssites i Danmark, Sverige og Norge og søger konstant vækstmuligheder i såvel det lokale som det internationale medieunivers. Vi beskæftiger pt. ca. 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, og vi indgår samtidig i NORDJYSKE Medier koncernen.

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte webudvikler Lars Hyldgaard på telefon 7228 6978 eller lhn@nordiskemedier.dk eller digital chef Søren Dietrichsen på telefon 4283 1921.

Alt det praktiske
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende holder ansættelsessamtaler. Vi ønsker stillingen besat senest primo august 2020.

Kontakt
Kontaktperson
Lars Hyldgaard
Tlf:
7228 6978
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2020
Udløber:
17-07-2020
Kviknummer:
LJA-80483784
Jobtype:
Studiejob
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
IT,
Media
Lignende job
SLOTHS NATURPLEJE ApS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
15-07-2020
SLOTHS NATURPLEJE ApS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
19-07-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.