SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.407
2.407
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-12-2021

Studentermedhjælper til Det Nordjyske Mediehus' SoMe-muskel

Brænder du for sociale medier? Har du flair for at få det rigtige indhold ud til brugerne? Forstår du at sælge andres historier? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til SoMe-indsatsen på LigeHer.nu

Om stillingen

Det Nordjyske Mediehus er i en rivende digital udvikling, og som studentermedhjælper til Nordjyske Lokalmedier, bliver du en del af et dedikeret team, som arbejder med at give nordjyderne opdateringer, overblik, perspektiv, inspiration og underholdning.

I det daglige bliver det dit ansvar, at det indhold, vi producerer, når frem til brugernes øjne, ører og opmærksomhed.

Du skal bl. a.:

  • publicere historier fra vores webplatforme på vores sociale medier
  • overvåge aktiviteten i forbindelse med vores opslag på de sociale medier, besvare spørgsmål og henvendelser eller sende informationen videre
  • følge med i det lokale liv på SoMe (forretninger, foreninger, influencers, lokale helte, osv.) og sende tips til redaktionen om mulige historier.

Du vil have et tæt samarbejde med vores SoMe og Publication Manager for LigeHer.nu og de lokale redaktioner, som er helt tæt på borgerne i et lokalområde og fortæller deres historier i ord, lyd og billede.

Om dig
Du har en stor interesse for sociale medier og er passioneret og kreativ i forhold til at kommunikere på sociale medier. Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse, som giver dig indgående kendskab til kommunikation og sociale medier. Vi ser gerne, at du er i begyndelsen af dit uddannelsesforløb. Du har gerne SoMe-erfaring med i bagagen og har du erfaring eller kendskab til medie-/nyhedsbranchen og/eller Himmerland-området vil det bestemt være en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er:

  • den fødte SoMe-superbruger især på Facebook
  • fleksibel, kan lide at have travlt og tænder på nyheder og høj puls
  • god til at kommunikere på skrift og har forståelse for at være i dialog med kunder/brugere
  • i stand til at ramme den rette tone på sociale medier
  • initiativrig, ansvarsfuld og god til at arbejde selvstændigt

Vi tilbyder
Som studentermedhjælper vil du indgå i et spændende læringsmiljø og få relevant praktisk erfaring fra en innovativ og førende mediekoncern. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver og er med til at sikre, at du får den rette sparring og oplæring. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte SoMe & Publication manager Mathilde Juul Back Jensen på mjj@dnmh.dk eller tlf. 2849 3882.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på maks. 8 timer per uge. Timerne placeres efter forudgående aftale - selvfølgelig med den fleksibilitet, du har brug for i forhold til dit studie og eksamensperioder. Weekendarbejde må påregnes. Arbejdsopgaverne skal udføres hjemmefra.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. Studentermedhjælper til SoMe til personale@dnmh.dk

Ansøgningsfristen er 17. januar 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se: https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Mathilde Juul Back Jensen
Tlf:
2849 3882
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83126215
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
06-02-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
06-02-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.