SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-09-2021

Studentermedhjælper til Det Nordjyske Mediehus' SoMe-muskel

Brænder du for sociale medier? Har du flair for at få det rigtige indhold ud til brugerne? Forstår du at sælge andres historier? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til SoMe-indsatsen på Nordjyske.dk

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus er i en rivende digital udvikling, og som studentermedhjælper til SoMe-indsatsen på nordjyske.dk, bliver du en del af et dedikeret team, som arbejder med at give nordjyderne opdateringer, overblik, perspektiv, inspiration og underholdning.

Sammen med engagerede kolleger får du medansvar for at det indhold, vi producerer, leverer hos brugerne på de sociale medier. Din vigtigste opgave bliver at præsentere og vinkle dine kollegers historier på den helt rigtige måde samt at skabe liv omkring vores indhold på sociale medier.

Om dig
Du har en stor interesse for sociale medier og er passioneret og kreativ i forhold til SoMe-paletten. Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse, som giver dig indgående kendskab til  kommunikation og sociale medier. Du har gerne SoMe-erfaring med i bagagen og har du erfaring eller kendskab til medie-/nyhedsbranchen vil det bestemt være en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er:

  • Den fødte SoMe-superbruger på etablerede platforme som Facebook, Twitter og Instagram
  • Fleksibel, kan lide at have travlt og tænder på nyheder og høj puls
  • God til at kommunikere på skrift og har forståelse for at være i dialog med kunder/brugere
  • I stand til at ramme den rette tone på sociale medier
  • Initiativrig, ansvarsfuld og entusiastisk og smitter dine omgivelser med din energiske tilgang.

Vi tilbyder
Som studentermedhjælper vil du indgå i et spændende læringsmiljø og få relevant praktisk erfaring fra en innovativ og førende mediekoncern. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver og er med til at sikre, at du får den rette sparring og oplæring. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef for Nyhedsmotor Steffen Melgaard Bek på tlf. 20660101.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på ca. 8 timer per uge fordelt på to vagter. Arbejdstiden er om eftermiddagen og aftenen både på hverdage og i weekenden med arbejdssted i Aalborg selvfølgelig med den fleksibilitet, du har brug for ift. dit studie og eksamensperioder. Og vi håber, du kan starte hurtigst muligt!

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. Studentermedhjælper til SoMe til personale@dnmh.dk

Ansøgningsfristen er 29. september 2021, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se: https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Steffen Melgaard Bek
Tlf:
2066 0101
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2021
Udløber:
29-09-2021
Kviknummer:
LJA-82664749
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
29-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-11-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.