Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til analyseafdeling

Nordiske Medier

Aalborg, Nordjylland

Deltid
Studiejob
Kontakt
Nordiske Medier
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Anders Svensmark
Tlf
9935 3999
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-07-2022
Udløber
19-08-2022
Kviknummer
LJA-83876718
Jobtype
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Media, Økonomi

Er du interesseret i økonomi og erhvervsliv? Vil du have et fleksibelt studiejob, som giver relevant erhvervserfaring?

Grib muligheden og bliv fremtidens analysehaj
Nordiske Medier A/S søger en pligtopfyldende, detaljeorienteret og udadvendt  studentermedhjælper til vores erhvervsjournalistiske analyseafdeling i Aalborg.

I jobbet får du mulighed for at være med i journalistiske udgivelser fra Nordens førende B2B-nyhedsmedie. Du får indsigt i toneangivende danske virksomheder og brancher samt får indblik i erhvervslivets kommunikationsformer både internt og eksternt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Indtaste, strukturere og analysere regnskabstal og virksomhedsinformationer
  • Have jævnlig telefonisk kontakt med landets største virksomheder
  • Understøtte løbende journalistiske udgivelser med data og analytiske konklusioner
  • Lave ugentlige lister med konkurser for udvalgte brancher

Analytisk og skarp på data
Du er struktureret og har sans for detaljen. Har veludviklede Excel-færdigheder samt et ønske om at udvikle disse. Du kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt.

Du er ikke bange for at gribe telefonen og ringe til landets største virksomheder ligesom du har en basal forståelse for økonomi og erhvervsliv.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi lever dagligt vores værdier modige, åbne, passionerede og ordentlige, og arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agerer som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og aflønning på timebasis. Vi forventer en gennemsnitlig arbejdstid på ca. 8-10 timer ugentligt fordelt på 1-2 hverdage inden for almindelig kontortid. Dette er dog et vejledende timetal, og arbejdstiden kan tilpasses studiet f.eks. i forbindelse med eksamensperioder.

Arbejdspladsen er på Langagervej i Aalborg, men der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte analytiker Anders Svensmark på telefon 9935 3999 eller aso@nordiskemedier.dk.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 19. august 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Vi forventer at du kan starte i august/september 2022.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via Send ansøgning -formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Anders Svensmark
Telefon
9935 3999
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-07-2022
Udløber
19-08-2022
Kviknummer
LJA-83876718
Jobtype
Deltid
Studiejob
Fag
Kontor og administration, Media, Økonomi