SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.668
1.668
 JOBS
Gem annonce
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-12-2020

Studentermedhjælper med flair for salg og mundtlig kommunikation

Studentermedhjælper med flair for salg og mundtlig kommunikation

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Nordjyske Medier koncernen og har 200 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Nordiske Medier søger lige nu en studentermedhjælper med flair for salg og mundtlig kommunikation til afdelingen i København.


Om stillingen
Du bliver en del af vores salgsafdeling, som tæller en række specialister og studentermedhjælpere, der alle har fokus på at drive og udvikle abonnementsforretningen til at vækste på den digitale platform.

I tæt samspil med vores abonnementsafdeling bliver din primære opgave at opsøge og tilmelde branchens virksomheder til vores digitale nyhedsbrev samt sørge for, at kunderne får en introduktion til vores B2B medier.

Om dig
Du er en stærk kommunikator, som brænder for digitale medier. Du studerer formentlig kommunikation, salg eller en anden beslægtet videregående uddannelse, men vigtigst er, at du har gode talegaver og med talens magt er en dygtig kommunikator med sans for detaljen. Derudover vægter vi højt, at du

  • kan tænke ud af boksen og er fyldt med gode idéer
  • kan arbejde selvstændigt
  • har et positivt mind-set og et godt humør.

Om os
Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Vi tilbyder dig

  • et spændende job med stor kontaktflade
  • en dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger samt gode personaleforhold
  • en uformel kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden
  • et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring.

Ansættelsesvilkår
Vi forventer en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på maks. 8 timer om ugen, og arbejdstiden aftales individuelt. Jobbet udføres fra Nordiske Medier, Mimersgade 47, 2200 København N.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Baris Karakurt på tlf. 9153 9153 eller via mail bka@nordiskemedier.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Mærk ansøgningen studentermedhjælper. Vi ser gerne at du kan tiltræde 1. marts.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Kontaktperson
Baris Karakurt
Tlf:
9153 9153
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-12-2020
Udløber:
27-01-2021
Kviknummer:
LJA-81484551
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Gem annonce
Lignende job
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-02-2021
Coolshop ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
28-02-2021
Job fra denne arbejdsgiver
København, Storkøbenhavn
Frist: 
28-01-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
07-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.