SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.314
2.314
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-10-2021

Studentermedhjælper med flair for digital konceptudvikling

Er du en analytisk, nytænkende og idérig person med et hjerte, der banker for at udvikle ekstraordinære digitale brugeroplevelser? Så er du måske Det Nordjyske Mediehus nye studentermedhjælper til vores marketingsafdeling, som Digital konceptudvikler.

Om stillingen

Det Nordjyske Mediehus er i en rivende digital udvikling. Som studentermedhjælper vil du indgå i et engageret team, hvor du gennem tværfagligt samarbejde vil have til opgave at afdække behov og forretningspotentiale med henblik på at skabe og drive synlig digital vækst på tværs af kommercielle og redaktionelle enheder i Det Nordjyske Mediehus.

Udover at indgå i den daglige arbejdsgang i Performance Marketing vil du være en vigtig profil i vores digitale udviklingsprojekter med henblik på at styrke den digitale profil og brugeroplevelsen hos Det Nordjyske Mediehus og vores underliggende brands.

En digital konceptudvikler skal have indsigt i de nyeste trends inden for kommercielle digitale aktiviteter, have indsigt i brug af data og kunne bistå i at fremme og styrke forretningsområder med fokus på brugeroplevelse. Dine primære arbejdsopgaver vil være at optimere og opdatere brugen af vores nuværende marketing tech-stack og scoping af ny og relevant tech-stack i samarbejde med vores interne IT-afdeling. Sekundært at kunne udvikle behov- og brugeranalyser i samspil med relevante stakeholders og i samarbejde med retention manager og CRM-manager være i stand til at kunne styrke den overordnende kundeoplevelse.

Om dig

En digital konceptudvikler hos os skal have flair og interesse i forretningsforståelse og viljen til at søge muligheder og afdække forretningspotentiale. Vi forventer derfor, at du kan:

  • Omsætte analyser til konkrete actions og koncepter
  • Kan omsætte brugerbehov og input fra fx. NPS til actions og forbedringer på tværs af digitale kanaler og platforme
  • Tænker datadrevet og sætter en dyd i at optimere flows løbende med udgangspunkt i relevante KPIer og metrics
  • Kan arbejde med deadlines
  • Er hjemmevant og har erfaring med gængse marketingtools og værktøjer
  • Har basal viden indenfor marketing discipliner såsom SEO, retention, paid advertising, split-testing, e-mailmarketing og sociale medier.
  • Skarp på kunderejser, og digitale touch points

Vi tilbyder
Som studentermedhjælper vil du indgå i et spændende læringsmiljø og få relevant praktisk erfaring fra en innovativ og førende mediekoncern. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver og er med til at sikre, at du får den rette sparring og oplæring. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi er vores sociale ansvar bevidst og har fokus på et godt arbejdsmiljø, da vores ambition er at være Danmarks mest attraktive mediehus. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der sikrer medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel både på arbejdet og i fritiden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte performance marketing og data manager Kopi Sambulingam på tlf.: 4272 3734 eller på kks@dnmh.dk

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på max. 8 timer per uge selvfølgelig med den fleksibilitet, du har brug for ift. dit studie og eksamensperioder.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. Studentermedhjælper til digital konceptudvikling til personale@dnmh.dk

Ansøgningsfristen er 29. oktober 2021, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se: https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Kopi Sambulingam
Tlf:
4272 3734
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2021
Udløber:
29-10-2021
Kviknummer:
LJA-82794615
Jobtype:
Studiejob
Arbejdsområde:
Marketing,
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-12-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-12-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.