Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-01-2019

Strategisk plejeboligchef

Strategisk plejeboligchef søges til Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg Kommune

Vil og kan du skabe fremtidens velfærd?

Vil du sætte dit ledelsesmæssige aftryk på et af landets store kommunale velfærdsområder og på en organisation, der allerede står på tæer? Bliver du motiveret af muligheden for at indgå i en ny organisering, hvor strategi og samarbejde på tværs er nøglebegreber, og har du mod, lyst og energi til at stå i spidsen for kommunens Videnscenter for Demens, 37 plejehjemsledere og 1800 dedikerede og kompetente medarbejdere? Så er du måske Aalborg Kommunes kommende plejeboligchef.


Organisationen du træder ind i

Ældre- og Handicapforvaltningen løser sociale og sundhedsmæssige opgaver for ældre samt børn, unge og voksne med handicap. Her arbejder 6.500 engagerede og kompetente medarbejdere, der hver dag skaber velfærd for en stor gruppe af Aalborg Kommunes borgere. Forvaltningen er opdelt i tre afdelinger; Myndighedsafdelingen, Handicapafdelingen og Ældre- og Sundhedsafdelingen. I Ældre- og Sundhedsafdelingen varetages kommunens tilbud inden for ældre- og sundhedsområdet med et særligt fokus på sundhed og rehabilitering af borgeren.

Du kommer til at stå med
Du bliver chef for plejeboligfunktionen, der sammen med tre andre funktionsenheder og et sekretariat danner Ældre- og Sundhedsafdelingen. Sammen med Ældre- og Sundhedschefen og de andre funktionschefer skal du understøtte en handlekraftig og åben organisation, der fastholder et forbedringsfokus gennem læring. Med blik for rehabilitering, samskabelse og velfærdsinnovation skal chefteamet i plejeboligfunktionen gå forrest i arbejdet på at nå målene i Aalborg Kommunes ambitiøse visioner på området, hvor blandt andet borgernes selvstændige liv skal fremmes gennem samarbejde på tværs. Et samarbejde hvor nærvær, ansvarlighed og respekt er bærende værdier.

Du får til opgave at skabe et chefteam, der vil hinanden, og som i sin ledelsesmæssige ageren trækker på samme hammel og med hvert sit faglige udgangspunkt understøtter de samme bevægelser og målsætninger. Du bliver direkte chef for de to assisterende plejeboligchefer og 38 decentrale ledere og får ansvaret for at sætte tydelige rammer og mål for plejeboligfunktionen og etablere en struktur, der understøtter stabil drift samt en lærings- og forbedringstilgang. Der skal etableres en stærk og tydelig organisation, hvor udviklingen af plejehjemslederne er i centrum. Nøgleordene i udviklingen er det tværgående lederskab og borgeren som lokofører i eget liv.

Som overordnet chef får du ligeledes ansvaret for, at organisationens formelle organer inddrages i de væsentligste og vigtigste beslutninger, at der fastholdes et fokus på medarbejdernes vilkår, og at der igennem hele organisationen skabes følgeskab til strategien.

Du kommer med
Aalborg Kommune søger en stærk lederprofil. Du skal automatisk tænke samarbejde og tværgående løsninger og skal kunne lede på tværs i den kommunale virkelighed. Du har gode styringskompetencer, og du skal kunne holde kursen i oprørte vande. Du er tydeligt retningssættende og har mod på at slippe detaljerne og ansvaret.

Se mere her

Du kan fa information om kommunen pa www.aalborg.dk, og du kan se den uddybende job- og personprofil pa Genitors hjemmeside www.genitor.dk.

Se evt. også filmen om Ældre- og Sundhedsinitiativet På sporet på:
https://vimeo.com/maydayfilmgodkend/review/310528941/263c44b20a

Du søger stillingen via Genitors hjemmeside. Ansøgningsfristen er onsdag den 20. februar 2019.

Kontakt
Kontaktperson
Annette Secher
Tlf:
9931 3800
Adresse
Ældre- og handicapforvaltningen
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
20-02-2019
Kviknummer:
LJA-70212979
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig,
Socialvæsen
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.