SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.611
2.611
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-04-2022

Statsautoriseret revisor med partnerambitioner

 

Vores kunde er en større veletableret og succesfuld revisions-og rådgivningsvirksomhed, som har været en del af branchen i mange år. Virksomheden er kendetegnet af et uformelt arbejdsmiljø og stor medindflydelse. Virksomheden har flere afdelinger strategisk placeret i Danmark.

Til at sikre og understøtte den videre udvikling og kundestrøm i afdelingen i Aarhus, søges nu en dygtig

Statsautoriseret revisor med partnerambitioner

Brænder du for revision og regnskab og for at være tæt på dine kunder? Er du enten statsautoriseret revisor eller i gang med uddannelsesforløbet til statsautoriseret revisor? Søger du et job med høj faglighed, gode karrieremuligheder samtidig med et balanceret arbejdsliv?

Vil du være en del af udviklingen i en dynamisk og moderne revisionsvirksomhed, hvor der er fokus på medindflydelse, faglig sparring og tæt kundekontakt? Du bliver en del af et ambitiøs og stærkt team, hvor du vil opleve en hverdag tæt på forretningsgangene og med stor mulighed for at være med til at påvirke udviklingen i virksomheden. Om du er revisor eller partner, så bliver du en del af en revisionsvirksomhed, som har stor forståelse for, at du har en hverdag og familieliv, som skal hænge sammen – også i statusperioden.

Du får en central lederrolle, hvor du som en del af ledergruppen også får mulighed for at være med til at udvikle kontoret. Du får mulighed for at arbejde på en lang række spændende kunder, som du selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med rådgivning inden for skat, revision og regnskab. I tæt dialog med dig skræddersys den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

Som SR med partnerpotentiale får du ligeledes medansvar for personaleledelse og får bl.a. også et team af revisorer, som du gennem løbende sparring og daglig kontakt sørger for alle stræber mod et fælles mål.

For at gå direkte ind til partnerrollen er du en erfaren statsautoriseret revisor og har flere års erfaring med små og mellemstore virksomheder. Du kan også være nyudklækket fra SR-akademiet, hvor du med dit ambitionsniveau, gåpåmod og initiativ ser en spændende mulighed i at udvikle dig henimod en defineret partnersti. Du har lyst og evne til at være med til at sætte dit eget præg på virksomhedens videre udvikling ligesom du bliver en del af virksomhedens ansigt udadtil. Du er en dygtig kommunikator med en høj faglighed, som du kan bringe i spil for både at rådgive og servicere dine kunder samt udvide din kundeportefølje.  

Du er forretningsorienteret og initiativrig, og du stræber efter at levere høj kvalitet i alt hvad du foretager dig. Du sætter en ære i at nå deadlines, og din naturlige imødekommenhed og kundeservice gør at du nemt vedligeholder og opbygger nye relationer både internt og eksternt. Du er en engageret teamplayer med en positiv indstilling, som ved at succes kræver at man løfter i flok og en god arbejdsplads skabes ved synergi mellem dygtige medarbejdere og en dedikeret ledelse.  

Er du den potentielle nye partner hos en større dansk revisionsvirksomhed? Så skynd dig at uploade dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Maiken Dehn Larsen på tlf. 27 50 56 06.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
27505606
Adresse
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-04-2022
Kviknummer:
LJA-83559259
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Job fra denne arbejdsgiver
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
26-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
02-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.