SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.638
1.638
 JOBS
Gem annonce
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-02-2021

Stærk softwareudvikler til førende medievirksomhed

Stærk softwareudvikler til førende medievirksomhed

Nordiske Medier i Aalborg søger en udvikler med et stort personligt drive til et nyt og spændende digitalt projekt, hvor du kommer til at spille en afgørende rolle

Vi har travlt og søger en ekstra udvikler til et stærkt udviklingsteam, der i forvejen består af tre udviklere, en UXer samt freelancere.

Om stillingen

Du vil fra start primært skulle være med på et større og spændende projekt, hvor vi vil finde kundernes næste byggeprojekt og dermed drive deres forretning bedre. På lidt længere sigt vil du komme til at arbejde med udvikling af vores kerneplatform, men du skal også kunne løfte interne og eksterne systemer. Jobbet berører derfor alle aspekter inden for systemudvikling og webprogrammering.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en akademisk IT-faglig uddannelse som eksempelvis datalog, ingeniør eller datamatiker.

Du har stor praktisk erfaring inden for systemudvikling og webarkitektur og kender til alle aspekter af en applikation. Du kan arbejde både selvstændigt og bringe dine selvstændige bidrag konstruktivt ind i grupper. Undervejs i et udviklingsforløb kan du holde fokus på forretningen og brugeroplevelsen. Du kan arbejde systematisk, er udadvendt og mestrer en effektiv og klar kommunikation med interessenter og kollegaer. Møder du et problem, finder du en løsning. Du kan videreformidle dine løsninger til både resten af holdet og kunder, og du sætter på den måde en høj standard for, hvordan tingene bør gøres.

Du har gode samarbejdsevner og er indstillet på at arbejde i et team, der arbejder agilt, og hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde. Du kan planlægge, projektstyre og gennemføre komplekse udviklingsopgaver. Du ser dig selv som meget struktureret, objekt- og kvalitetsorienteret og elsker dialogen med de kunder, du hjælper i det daglige.

I det daglige arbejder vi blandet andet med teknologier som Java/JavaEE, JPA, JSF, MySQL, Bootstrap, Vue.js, REST, Maven og Wildfly. For at optimere samarbejdet i afdelingen og holde fokus på opgaver og resultater, benytter vi værktøjer som Git, Jenkins, JIRA og Slack. Vi indfører løbende nye teknologier, så vi arbejder så effektivt som muligt. Du må meget gerne introducere os for nye stærke værktøjer.

I ansøgningen vil vi gerne have eksempler på, hvordan du har tilført et produkt stor værdi gennem nye innovative tanker og handlinger.

Sidst forventer vi, at du taler og forstår både dansk og engelsk på et fornuftigt niveau.

Nordiske Medier tilbyder

  • ansættelse i en innovativ, ambitiøs og førende mediekoncern
  • en spændende og alsidighverdag, hvor der er kort vej fra idé til handling
  • en moderne virksomhed ikonstant vækst
  • et uformelt arbejdsmiljø hvor dine idéer og forslag vil have indflydelse
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • dedikerede og dygtige kolleger

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior software engineer Lars Hyldgaard på telefon 7228 6978 eller lhn@nordiskemedier.dk eller digital chef Søren Dietrichsen på telefon 4283 1921.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Aalborg, Langagervej 1, 9220 Aalborg.

Ansøgning og svarfrist

Seneste frist for ansøgning er mandag 8. marts 2021. Vi afholder samtaler løbende herefter og bestræber os på at have afsluttet disse medio marts. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk  Mærk ansøgningen softwareudvikler.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Nordiske Medier er nordens førende online medievirksomhed inden for B2B-markedet. Vi driver et stort antal brancheorienterede nyhedssites i Danmark, Sverige og Norge og søger konstant vækstmuligheder i såvel det lokale som det internationale medieunivers. Vi beskæftiger pt. ca. 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, og vi indgår samtidig i NORDJYSKE Medier koncernen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Nordiske Medier
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Tlf:
9935 3535
Kontaktperson
Lars Hyldgaard
Tlf:
7228 6978
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
08-03-2021
Kviknummer:
LJA-81720067
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Media
Gem annonce
Lignende job
Aalborg Universitet
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-03-2021
Sanistål
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-03-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.