SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.265
3.265
 JOBS
Gem annonce
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 31-05-2021

Stærk faglig leder til erhvervsredaktion i Aalborg

Nordiske Medier søger en ny redaktør, som får det overordnede ansvar for nyhedsmedierne Electronic Supply, Energy Supply, Food Supply, Fremtidens Logistik, Mester Tidende, RetailNews, Transportmagasinet og Wood Supply både på print og digitalt.

Om stillingen
Du får personaleansvar for cirka 10 fastansatte journalister samt ansvar for at vedligeholde og udbygge et stærkt korps af freelancere, som kan bidrage med særlig fagekspertise eller aflaste ved spidsbelastninger. Ledelsen af disse er forankret i Aalborg, hvor du også får arbejdssted.

Du får reference til Nordiske Mediers digitale chef og bliver samtidig en del af Nordiske Mediers redaktionelle ledergruppe på tværs af redaktioner i Aalborg og København.

Som redaktør skal du bidrage til, at vi styrker abonnementsforretningen ved at gå forrest i udviklingen af formater, indholdstyper og arbejdsgange, som er optimeret både digitalt og på print.

Denne tosidede strategi bliver understøttet af, at vi er ved at implementere et nyt spændende CMS, som sikrer, at vi kan udkomme på alle kanaler gnidningsfrit. Dette arbejde vil du også blive involveret i som en del af den redaktionelle ledelse.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet journalist og har solid erfaring med nyhedsjournalistik fra en erhvervsredaktion eller et større digitalt nyhedsmedie.

Du skal samtidig have erfaring med og interesse for personaleledelse, coaching og efterkritik. Det er essentielt, at du går forrest og er medvirkende til at skabe en vinderkultur. Det sker blandt andet gennem løbende sparring og feedback, idéudvikling af historier og daglige redaktionsmøder.

Du har næse for de gode erhvervsnyheder og ambitioner om at udkomme til så mange som muligt. Du prioriterer digital first og rykker hurtigt ved breaking news men du forstår også at planlægge alt fra temaer, analyser og forsidehistorier i et tæt samarbejde med journalister, layoutere, distributionsfolk og ikke mindst de kommercielle afdelinger.

Vi skal til at prøve flere kræfter med lyd, så du må også meget gerne have erfaring med podcasts.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er Nordens største og stærkeste B2B-mediehus med kontorer i både Danmark, Norge og Sverige og tæller næsten 200 medarbejdere. Vi er gode til at tjene penge, og har ambitioner om at blive endnu større og bedre. Vi er professionelle, arbejder hurtigt og er ikke bange for at prøve nyt af.

Vi udkommer med en masse B2B-medier på både print og digitalt. Derudover er vi aktive på SoMe og i fuld gang med at udvikle nye spændende digitale koncepter som er relevante for vores målgrupper i erhvervslivet.

Vi har store ambitioner og vil være erhvervslivets foretrukne B2B-medie. Det betyder, at vi på daglig basis arbejder benhårdt for at informere og inspirere vores kunder til at drive deres forretning bedre. Den tilgang præger også vores journalistik som er både inspirerende og kritisk.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk


Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Aalborg, Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digitalchef Søren Dietrichsen på tlf. 42 83 19 21 eller sd@nordiskemedier.dk

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk senest 28. juni 2021. Mærk ansøgningen Redaktør.  Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder løbende samtaler.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Søren Dietrichsen
Tlf:
42831921
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-05-2021
Udløber:
28-06-2021
Kviknummer:
LJA-82182751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Media
Gem annonce
Lignende job
Odense Kommune
Nordjylland
Frist:
19-07-2021
Region Nordjylland
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-07-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
16-07-2021
Storkøbenhavn
Frist: 
02-07-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.