SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.655
1.655
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-12-2020

Stærk digital produktchef


Stærk digital produktchef til lovende forretningsområde i nordisk mediekoncern


Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Nordjyske Medier koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Nordiske Medier søger en produktchef med et stort personligt drive. Du kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen af den digitale forretning


Om stillingen
Nordiske Medier ønsker at etablere markedets bedste overvågning af byggeprojekter til Licitationen - Byggeriets Dagblad og på den måde hjælpe kunderne til at drive deres forretning bedre. Vi søger en digital produktchef som kommer til at stå i spidsen for ambitionen.

Som digital produktchef får du ansvaret for en nyoprettet afdeling samt udviklingen af et nyt digitalt produkt målrettet byggeriet i Danmark og Sverige. Der er tale om et produkt med et stort kommercielt potentiale, som vi strategisk har høje forventninger til.

Jobbet er med personaleansvar, og du skal være med at skabe en ny afdeling med vinder-mentalitet og højt til loftet. Du skal derfor være derfor være dygtig til at lede og motivere mennesker.

Du skal have høje ambitioner for produktet. Med fokus på kundens behov skal du i samarbejde med vores udviklingsafdeling drifte og udvikle et nyt og brugervenligt produkt. Og du skal i denne proces kunne være kundernes talerør.

Om dig

Jobbet berører alle aspekter inden for ledelse, forretning og teknologi. Og vi har store forventninger til dig:

 • Du har gode samarbejdsevner og har erfaring med at estimere, afklare og strukturere det daglige arbejde i en afdeling.
 • Som produktejer kan du deltage i planlægning, og skal kunne overskue og koordinere komplekse udviklingsopgaver.
 • Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse og erfaring med udvikling af digitale koncepter.
 • Helt konkret skal du kunne planlægge en effektiv og systematisk research, så vi finder flest byggeopgaver til kunderne.
 • Du skal have en stærk kommerciel forståelse, da du får det overordnede ansvar for, at produktet er relevant for markedet, og sælgerne når deres mål.
 • Du forstår hurtigt nye målgrupper og er skarp i segmentering af disse.

Det er også en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i byggebranchen og har viden om virksomhedernes udfordringer og ønsker.

Som person er du ansvarsbevidst, ambitiøs og har et stort drive. Du er resultatorienteret og tøver ikke med at afprøve nye ideer for at nå dine mål. Møder du et problem, finder du en løsning. Du kan videreformidle dine løsninger og sætter på den måde en høj standard for, hvordan tingene bør gøres.

Vi tilbyder

I stillingen som produktchef får du:

 • en helt unik mulighed for at udvikle et nyt produkt med et stort potentiale
 • en spændende, udfordrende og alsidig hverdag, hvor din indsats er helt afgørende for afdelingen og Nordiske Mediers succes på det digitale område
 • høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men samtidig dygtige kollegaer at sparre med
 • kort vej fra idé til handling i en moderne virksomhed i konstant vækst
 • særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Nordiske Medier er nordens førende online medievirksomhed inden for B2B-markedet. Vi driver et stort antal brancheorienterede nyhedssites i Danmark, Sverige og Norge og søger konstant vækstmuligheder i såvel det lokale som det internationale medieunivers. Vi beskæftiger pt. ca. 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, og vi indgår samtidig i NORDJYSKE Medier koncernen.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital chef Søren Dietrichsen på telefon 4283 1921.

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk

Ansættelsesvilkår
Der er gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Den primære arbejdsplads vil som udgangspunkt være på Mimersgade i København, men for den rette kandidat, er Langagervej i Aalborg er mulighed. Der må påregnes et par rejsedage om måneden mellem Aalborg og København. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Ansøgning og svarfrist
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk

Seneste frist for ansøgning er mandag 18. januar 2021. Vi afholder samtaler løbende herefter og ønsker stilling besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Søren Dietrichsen
Tlf:
4283 1921
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2020
Udløber:
18-01-2021
Kviknummer:
LJA-81498229
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Intego
Aalborg, Nordjylland
Frist:
11-02-2021
Svenstrupgård Administrationen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-01-2021
Job fra denne arbejdsgiver
København, Storkøbenhavn
Frist: 
28-01-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
07-02-2021
København, Storkøbenhavn
Frist: 
27-01-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.