SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.638
1.638
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-01-2021

Sportsjournalist til Nordjyllands førende mediehus

Sportsjournalist søges til Nordjyllands førende mediehus

NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier A/S, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige" som er vores værdisæt i alt hvad vi gør. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

NORDJYSKE Medier er gået på jagt på transfermarkedet efter en ny journalistisk profil til sportsredaktionen med tiltrædelse senest 1. april 2021.


Om stillingen
Nordjysk sport er et stofområde, vi som mediehus prioriterer højt, for vi kan se, at vores abonnenter elsker at blive opdateret på de regionale elitehold med AaBs superligahold som det suverænt mest populære. Vi gør også en dyd ud af at promovere og debattere nyhederne på vores sociale medieplatforme.

Det velskrevne portræt, den gennemarbejdede baggrundshistorie, den knivskarpe analyse og den stærke kommentar er mindst lige så vigtig en del af vores dækning.

Om dig
Hvis du er det rigtige match for os, kan du sætte flueben ud for følgende:

  • Du har en grundlæggende interesse for og viden om sport.
  • Du har styr på persongalleriet og resultathistorikken i de nordjyske eliteklubber.
  • Du kan levere hurtigt og skarpt vinklet til nordjyske.dk, når nyheden tikker ind, eller når slutfløjtet på en kamp lyder.
  • Du tøver ikke med at være direkte på - hvad enten det er i et videostream eller i en af vores radioer.
  • Du evner at udfordre både læsere og klubber med stærke holdninger i kommentarform.
  • Du har sans for at skrive det levende portræt og den fængslende baggrundsartikel.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver, og hvor der er højt til loftet og godt kollegaskab.

Du bliver del af en velfungerende redaktion, hvor digitale kompetencer er i højsædet, og hvor vi arbejder på tværs af faggrænser med historier inden for alle områder. Vi er sammen om at skabe Nordjyllands bedste nyhedsudbud, og vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Vi sætter dagsordenen i Nordjylland hver dag.

NORDJYSKE Medier er digitale først, så alle artikler skrives med sigte på publicering via nordjyske.dk.

Sportsredaktionen er en integreret del af nyhedsredaktionen i et åbent kontormiljø, så der er altid gode kolleger i nærheden. Du kommer til at indgå i et team med to andre journalister og en journalistpraktikant.

Dit kontor vil være i Aalborg. Aalborg er en moderne og levende by med stor tilflytning, et vidtfavnende kulturliv og optimale muligheder for både familier, par og singler. Og lige uden for døren har du Danmarks smukkeste kyster, skove og fredede natur.

Sidste frist for ansøgninger er mandag 15. februar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Steffen Bek på steffen.bek@nordjyske.dk eller mobil 20 66 01 01eller du kan kontakte sportsredaktør Claus Jensen på claus.jensen@nordjyske.dk eller mobil 40 72 71 29.

For yderligere information om NORDJYSKE Medier se www.nordjyskemedier.dk

Ansættelsesvilkår

Gode ansættelsesvilkår med løn efter gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af tillæg.

Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. På sportsredaktionen får du en firedagsuge og kan forvente at blive vagtsat hver anden weekend. Arbejdstiderne er vekslende mellem dag og aften.

Du skal også have kørekort til almindelig bil.

Alt det praktiske
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk, mrk. sportsjournalist senest mandag 15. februar 2021. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest 1. april 2021.

Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning.

NORDJYSKE Medier A/S ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Kontakt
Kontaktperson
Steffen Bek
Tlf:
2066 0101
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-01-2021
Udløber:
15-02-2021
Kviknummer:
LJA-81633823
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Lignende job
Statens Administration Hjørring
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Statens Administration Hjørring
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.