Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MP Administration

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-01-2019

Spildevandsmedarbejder i Miljø og Plan

Er du vores nye spildevandskollega i Miljø og Plan?

Miljø- og Energiforvaltningen søger kollega til midlertidig stilling
Vi søger en kollega til vores spildevandsteam primært inden for separatkloakeringsområdet, regnbetingede udløb og LAR (lokal anvendelse af regnvand). Er du fagligt engageret og systematisk, så har vi en spændende stilling til dig.
 
Aalborg Kommune har en kloakeringsstrategi, hvor alle fælleskloakerede områder bliver separatkloakeret. Når områder bliver separatkloakeret skal borgerne inden for en given frist separere på egen grund. Det er miljømyndighedens opgave at sikre, at separering på egen grund bliver gennemført inden for fristen.
 
To af dine opgaver vil blive sagsbehandling i forbindelse med separatkloakering og håndtering af regnvandstilladelser. Opgaverne vil blandt andet omfatte overblik over status for separatkloakeringen, kommunikation med borgere, både skriftligt og mundtligt, behandling af sager vedr. nedsivning af overfladevand, samarbejde med kloakforsyningen, deltage i borgermøder og håndhævelse inden for sagsområdet. Du vil også skulle arbejde med sagsbehandling inden for regnbetingede udløb, hvor der skal udarbejdes nyt administrationsgrundlag og paradigmer. Behandling af sager vedr. LAR forventes også at indgå som en del af dine opgaver. Du skal desuden forvente at kunne indgå i teamets og VandMiljøs øvrige opgaver.
 
Spildevandsteamet tager sig af opgaver inden for spildevand, hvilket omfatter sagsbehandling efter spildevands­bekendtgørelsen, tilsyn med spildevandsanlæg, planlægning og badevand.
 
Separeringsopgaven kræver systematisk tilgang og overblik. Dette gælder både i det skriftlige arbejde og i kommunikation med borgerne samt det efterfølgende arbejde med opfølgning. Vi anvender og udvikler digitale løsninger til at effektivisere arbejdet. Du skal derfor have viden og erfaring med digitale løsninger og gerne med automatisering af sagsbehandling. Sagsbehandling af regnbetingede udløb kræver en miljøteknisk og hydraulisk forståelse. Processen med etablering af LAR-anlæg kræver, at LAR er med i en tidlig planlægning af et områdes regnvandshåndtering og at du har teknisk viden og forståelse.

Spildevandsteamet er på ni personer, når vi regner dig med. Du bliver en del af funktionen VandMiljø, som omfatter Spildevand, Vandløb og Grundvand samt et administrationsteam. Samlet omkring 35 medarbejdere.  
 
Vi løser vores opgaver med høj faglighed, et stærkt fokus på miljøet og betjeningen af den enkelte borger og virksomhed.
 
Vi søger en person, der har følgende faglige kvalifikationer:

 • Miljømedarbejder med miljøteknisk baggrund, som f.eks. ingeniør, geolog eller biolog.
 • Kendskab og erfaring med myndighedsopgaver og sagsbehandling efter spildevandslovgivningen
 • Viden om spildevandsteknik og miljølovgivning
 
Derudover vægter vi højt, at du:
 • Har interesse for spildevand, miljø og borgerkontakt
 • Arbejder systematisk og ansvarsbevidst
 • Kan arbejde med digitale løsninger, der gør arbejdet effektivt. Herunder databaser og GIS.
 • Er handlings- og resultatorienteret
 • Er fleksibel og positiv
 • Har et godt humør og vil bidrage aktivt til at skabe et sundt fagligt og socialt miljø i teamet og funktionen
 • Har gode danskkundskaber i både skrift og tale
 • Har kørekort 
   
Vi kan tilbyde:
Et aktivt, spændende og udfordrende job i en organisation, hvor vi arbejder for at sikre effektiv løsning af opgaver. Samarbejdsformen og tonen på arbejdspladsen er uformel, og du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde. Vi arbejder i teams og lægger vægt på, at alle bidrager aktivt til at fastholde en attraktiv arbejdsplads med en høj kvalitet i opgaveløsningen.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Jobbet er en 37 timers midlertidig stilling fra marts/april 2019 frem til og med den 31. marts 2020. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og efter forhandling med den pågældende faglige organisation inden for rammerne af lokal løndannelse.
 
Yderligere informationer
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. og 7. februar 2019.
 
Arbejdsstedet er Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Tina Kitchen, tlf. 9931 2406 eller Klaus Sigsgaard Karlsen på 9931 2306.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=a312afe3)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99312406
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Kviknummer:
LJA-69467156
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Land-, skov- og havebrug,
Energi
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.