SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.891
1.891
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hospice Vangen Nørresundby

Hospice Vangen Nørresundby

|
Nordjylland
|
Indrykket 31-07-2020

Souschef for hospicechefen

Souschef for hospicechefen på Hospice Vangen

Hospice Vangen søger en souschef for hospicechefen på fuld tid pr. 1. oktober 2020, da vores nuværende souschef har valgt at gå på efterløn.

Stillingen er et genopslag, da hospicebestyrelsen ønsker et bredere ansøgerfelt.

Har du en solid faglig baggrund som sygeplejerske og leder, har du en kandidat- eller mastergrad inden for ledelse eller et andet relevant område, har du erfaring med palliation, er du engageret, kreativ og ansvarsbevidst, så er stillingen som souschef på Hospice Vangen måske noget for dig.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå i det daglige arbejde på et hospice i nært samarbejde med patienter, pårørende, plejepersonale, frivillige og ledere. Hospicefilosofiens værdier som åbenhed, rummelighed og respekt for medmennesket forventes at være en del af dit værdigrundlag.

Hospice Vangen er en selvejende institution ledet af en bestyrelse med 15 medlemmer. Som souschef refererer du til hospicechefen og har et tæt samarbejde med især afdelingssygeplejersken, afdelingslederen for forskning og udvikling samt køkkenlederen. Du forventes at være med til at tegne huset udadtil.

Den palliative indsats ydes på specialiseret niveau. Som arbejdsmiljøleder er du med til at bevare og udvikle det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø med fokus på blandt andet de følelsesmæssige belastninger, som personalet er udsat for.

Som leder på Hospice Vangen, Center for Lindrende Behandling, er du leder i et flerfagligt samarbejde i et netværk bestående af Det Palliative Team, hospicepræsten, Støtteforeningen for Hospice Vangen og Hospice. Alle arbejder ud fra den samme filosofi, og her er patienten og dennes pårørende i centrum for indsatsen. Som leder forventes du derfor at arbejde med fælles mål og kultur, at tildele medarbejderne en høj grad af autonomi og at tænke og handle i det store fællesskab.

Der vil selvfølgelig være introduktion til stillingen af blandt andet vores nyansatte hospicechef Betinna Rønnest, som starter den 1. september 2020.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand Mogens Nørgård, tlf. 40 37 95 49 eller hospicechef Anette Agerbæk, tlf. 96 31 11 00.

Du ansættes i henhold til de regionale løn- og overenskomstvilkår, og din løn forhandles efter principperne om lokal løndannelse.

Motiveret ansøgning mærket souschef vedlagt cv og relevante bilag sendes til bestyrelsesformand Mogens Nørgård, info@hospice-aalborg.dk, senest den 10. august 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. august 2020.

Kontakt
Kontaktperson
Mogens Nørgaard
Tlf:
4037 9549
Adresse
Studievej 25
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-07-2020
Udløber:
10-08-2020
Kviknummer:
LJA-80772952
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Ledelse,
Pleje og omsorg
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
12-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.