Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Souschef, Dagli'Brugsen Vesterø Havn, Læsø

Dagli'Brugsen

Læsø, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Dagli'Brugsen
Vesterø Havnegade 6
9940 Læsø
Kontakt
 
Tlf
98499012
9940 Læsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-01-2023
Udløber
29-01-2023
Kviknummer
LJA-84407918
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Offentlig, Ledelse, Forskning og udvikling

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en spændende mulighed for at:

  • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
  • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
  • udvikle dig som leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop
  • udforske og leve på en af Danmarks flotteste øer 

Dagli’Brugsen Vesterø Havn, Læsø

Der er et godt handelsliv på øen. Af dagligvarebutikker er der udover Dagli'Brugsen også en Min Købmand og en SuperBrugsen. Butikken er i høj grad en sæsonbutik og har derfor store udsving i omsætningen i de forskellige ferier og helligdage. 

Læsø er den største ø i kattegat og rummer en pragtfuld natur, hvor særligt strandene er populære. Læsø er sammen med Anholt en del af Danmarks ørkenbælte hvilket betyder, at Læsø er det sted i Danmark, hvor der er målt højst antal soltimer om året.

Der er et godt og velfungerende foreningsliv med mange forskellige muligheder. Læsø har en velfungerende skole, med klassetrin fra 0.-9. klasse.

En stor mulighed for den rigtige

Med opstart fra 1/3 eller 1/4 søger vi den rigtige kandidat til souschef stillingen i butikken. Den rigtige kandidat er stærkt i salg og ved generelt, hvad der kan få butikken til at vækste, både med nye tiltag, men også med fortsat fokus på det vi allerede er gode til.  

For den rigtige kandidat vil der være gode muligheder for at være med til at gennemføre et generationsskifte i butikken, da den nuvæende uddeler inden for en årrække påtænker at gå på pension. Derfor vil der blive arbejdet hen imod, at den rette kandidat kan varetage uddeler stillingen. Dette er ikke afgørende, men noget der vil blive snakket om på indivielt basis. 

Bliv en del af den lokale købmand

Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparringspartner, og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder, at du:

  • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
  • tager medejerskab og forpligter dig professionelt og engageret i forhold til at nå de givne budget- og omsætningsmål
  • udvikler butikken og præger sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt medarbejdere og kunder i butikken. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandsskab og være med til at påvirke sortimentet samt bringe lokale varer ind.

Vær med til at udvikle lokalsamfundet

Som byens lokale købmand er du en aktiv spiller i lokalsamfundet. Sammen med uddeleren er du med til at skabe aktiviteter i byen og lader butikken danne ramme for f.eks. fastelavnsfest, sociale arrangementer, efterårsfester mm.

Købmand til fingerspidserne

  • Du er uddannet som f.eks salgsassistent
  • Du har mindst 3 års praktisk butikserfaring fra detailhandlen
  • Du har god forståelse for tal og regnskaber

Som person er du først og fremmest udadvendt og du kan lide at tale med mennesker. Som leder har du gennemslagskraft og kan sikre resultater. Du er initiativrig og tænker ud ad boksen, således at vi sikrer kunderne en inspirerende butik. Slutteligt går du forrest og viser engagement, som afspejler sig i medarbejdernes motivation.

Vil du vide mere om stillingen?

Du er velkommen til at kontakte Uddeler Erik Thøgersen på telefon 98 49 90 12– eller kig forbi butikken til en snak.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 29. Januar 2023

Vi behandler ansøgninger løbende.

I Dagli'Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli'Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=129d0757)

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Dagli'Brugsen
Vesterø Havnegade 6
9940 Læsø
Kontaktperson
 
Telefon
98499012
Adresse
9940 Læsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-01-2023
Udløber
29-01-2023
Kviknummer
LJA-84407918
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Offentlig, Ledelse, Forskning og udvikling