SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SOSU Nord

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-06-2021

SOSU Nord søger en kvalitetskonsulent til pædagogisk kvalitet

Vil du være med til løbende at forbedre kvaliteten på SOSU Nord og bidrage til at skabe læring og udvikling for kollegaer, ledelse og samarbejdspartnere?

SOSU nord søger en kvalitetskonsulent, som har lyst til at arbejde med kvalitetsmonitorering og opfølgning i form af kvalitetsforbedringer og tiltag, der understøtter kvaliteten af vores opgaveløsning og derigennem understøtte arbejdet med at sikre, at vores elever bliver så dygtige som muligt.

Du skal både være med til at videreudvikle et kvalitetssikringssystem samt sikre implementering af dette. Ydermere skal du, i tæt samarbejde med ledelse og medarbejdere, koordinere udførelsen af konkrete kvalitetsmålinger og tilsyn på udvalgte områder, for derigennem at give skolen et større indblik i kvaliteten og opnå læring af kvalitetsmålingens resultat med henblik på løbende forbedringstiltag.

Som led i opgaven vil du skulle understøtte ledelsen i løbende afrapportering af indsatsplaner og af de foretagne kvalitetsmålinger, samt give anvisninger til eventuelle fremtidige forbedringstiltag.

Som kvalitetskonsulent, er du ajour med den overordnede udvikling inden for SOSU Nords fagområder og lovgivningen på erhvervsskoleområdet. På den måde bliver du en central og kvalificeret samarbejdspartner for såvel kollegaer, elever internt i organisationen, og for eksterne samarbejdspartnere, arbejdsgivere og interessenter.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil variere over tid. Til at starte med vil din opgave primært være at implementere vores kvalitetssystem og undervisningsevaluering samt forberede organisationen til ministerielle tilsyn, og indgå i arbejdet om nye turnusplaner.

Når grundlaget er på plads, er forventningen at du:

 • understøtter ledelsen i at monitorere kvaliteten af opgaveløsningen på udvalgte områder og udarbejder ledelsesinformation ift. analyser og opfølgning
 • udvikler værktøjer til monitorering af kvalitet i organisationen
 • koordinerer tværgående forbedringstiltag og handleplaner afledt af monitoreringen
 • bidrager til udarbejdelsen af vejledninger og retningslinjer til forbedring af arbejdsgange
 • er tovholder på skolens fælles struktur på de lokale undervisningsplaner niveau 1 og 2  
 • understøtter og rådgiver uddannelseslederne i forbindelse med klager
 • understøtter arbejdet med læring af kvalitetsmålingerne
 • deltager i diverse kvalitetsnetværk
 • projektledelse og projektdeltagelse i forbindelse med udviklingsprojekter på tværs i organisationen

Derudover vil du bidrage til løsning af teamets øvrige opgaver og indgå i diverse ad hoc-opgaver og processer, hvor kvalitet sættes på dagsordenen.

Du vil blive placeret i teamet for Uddannelsessupport i Aalborg, men du skal forvente at der også vil være aktiviteter på vores andre lokationer i Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt, Hobro og Aars.

Vi forventer at du

Har en relevant uddannelse, gerne på mellemlangt- eller videregående niveau.

Derudover forventes det, at du har kendskab til SOSU Nords brancheområder og erhvervsuddannelsesområdet, og har netværk inden for disse områder.

Interesse og flair for IT og administrative systemer vil være en fordel.

Personlige kompetencer

Du skal kunne indgå naturligt i et teamsamarbejde, som fordrer personlig kompetence til selvstændigt at kunne tage beslutninger og håndtere høj grad af kompleksitet.

Derudover skal du:

 • udvikle og facilitere inspirerende processor
 • besidde dialogiske og anerkendende kommunikative kompetencer
 • bidrage positivt og aktivt til et godt arbejdsmiljø
 • kunne samarbejde internt og eksternt med forskellige samarbejdspartnere og interessenter
 • hurtigt kunne danne tillidsfulde relationer til kollegaer og samarbejdspartnere
 • være proaktiv og opsøgende
 • være fleksibel og rummelig
 • kunne arbejde analytisk og systematisk
 • være engageret og vedholdende, samt kunne bevare et godt humør
 • kunne afgrænse og holde overblik - også i travle perioder 

Vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, med høj grad af indflydelse på egen arbejdstid, samt et spændende og udfordrende job, som du har stor mulighed for at påvirke indholdet i.

Du vil få en stor kontaktflade både internt i SOSU Nord, samt eksternt med vores samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på gennemsnitlig 37 timer pr. uge med tiltrædelse 17. august 2021eller hurtigst muligt derefter.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er tirsdag den 22. juni og ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 29. juni 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Uddannelsessupport Anne Hyttel Agerholm på mail: anha@sosunord.dk eller 31647462

Ansøgningen

Er du interesseret i stillingen, skal du uploade din ansøgning, vedlagt relevante uddannelsesbeviser og CV, via skolens hjemmeside www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 

Om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største social- og sundhedsskoler med i alt 250 medarbejdere og ca. 11.200 årlige elever/ kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og kvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission at uddanne til velfærd i praksis, hvilket betyder at vi vil være det førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner, og at vi hver dag arbejder på at uddanne fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere.

Du kan læse mere om vores skole på www.sosunord.dk 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
72218100
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2021
Kviknummer:
LJA-82216718
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig
Lignende job
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.