SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.638
1.638
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-01-2021

SoMe Studentermedhjælper

SoMe Studentermedhjælper

NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos NORDJYSKE Medier. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du moderne medier i blodet? Brænder du for at forbinde brugere med det rigtige indhold? Så er du måske den, vi søger som vores SoMe studentermedhjælper.


Som SoMe medhjælper er du den, der hjælper os med at holde hånden på pulsen af det lokale liv ved at distribuere lokale historier til læserne på vores SoMe-kanaler.

Ansvar og opgaver
I det daglige bliver det dit ansvar, at det indhold, vi producerer, når frem til brugernes øjne, ører og opmærksomhed.

Du skal bl.a.:

  • Publicere historier fra vores webplatforme på de sociale medier.
  • Følge med i det lokale liv på SoMe (forretninger, foreninger, influencers, lokale helte, osv.) og sende tips til redaktionen om mulige historier.
  • Overvåge aktiviteten i forbindelse med vores opslag på de sociale medier, besvare spørgsmål og henvendelser eller sende informationen videre.

Du vil have et tæt samarbejde med vores lokale redaktioner, som er helt tæt på borgerne i et lokalområde og fortæller deres historier i ord, lyd og billede.

Hvad tænker vi om dig?
Du er en SoMe-superbruger, både på etablerede platforme som Facebook, Instagram og YouTube, men også de nyere. Struktureret og velbevandret i den konstante ændring i algoritmer og bedste praksis. Du opdateres konstant om de seneste nyheder i det sociale medielandskab og kan give anbefalinger om muligheder på nye platforme. Og selvfølgelig er du mester i at lave engagerende opslag som en inkarneret influencer.

Vi forventer desuden, at du er:

  • Selvkørende og ansvarsfuld.
  • Entusiastisk og smitter dine omgivelser med din energiske tilgang.
  • Grafisk stærk og har god grafisk forståelse.
  • Sætter gerne spørgsmålstegn ved nuværende praksis, og er positiv i din kommunikation og dit samarbejde.

Vi tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefredaktør Jens Peter Svarrer på tlf. 2729 3548 eller produktchef Julia Onyshchenko Christensen på tlf. 2030 0619.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på op til 8 timer per uge, og vi er fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid, naturligvis også i eksamensperioder.

Jobbet udføres fra NORDJYSKE Medier, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.
Ansøgning vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk.

Ansøgningsfrist:
4. februar 2021, men send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Jens Peter Svarrer
Tlf:
2729 3548
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2021
Udløber:
04-02-2021
Kviknummer:
LJA-81618576
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Statens Administration Hjørring
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Statens Administration Hjørring
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.