SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.774
2.774
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-07-2022

Softwareudvikler til nyt spændende forretningsområde

Skal du være med til at styrke vores team som arbejder med Projektagenten? Teamet, som på rekordtid har etableret markedets bedste overvågning af byggeprojekter til kunderne i byggeriet?

Bliv del et stærkt udviklingsteam
Vores stærke udviklingsteam har gang i en masse spændende projekter. Vi udvikler fremtidens digitale medier samt nye digitale produkter, der har stort kommercielt potentiale.

I det daglige arbejder vi blandt andet med teknologier som Java/JavaEE, JPA, JSF, MySQL, Bootstrap, Vue.js, TypeScript, REST, Maven og Wildfly. For at optimere samarbejdet i afdelingen og holde fokus på opgaver og resultater, benytter vi værktøjer som Git, Jenkins, JIRA og Slack. Vi indfører løbende nye teknologier, så vi arbejder så effektivt som muligt.

Du vil primært komme til at arbejde med udvikling af Projektagenten, men skal også kunne løfte andre opgaver i afdelingen. Jobbet berører derfor alle aspekter inden for systemudvikling og webprogrammering.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, og de produkter som vi udvikler.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en akademisk IT-faglig uddannelse som eksempelvis datalog, ingeniør eller datamatiker. Du må gerne være nyuddannet eller have et par års erfaring fra en lignende stilling.

Du brænder for systemudvikling og webarkitektur og har lyst til at arbejde med alle aspekter af en applikation. Du kan arbejde både selvstændigt og bringe dine selvstændige bidrag konstruktivt ind i grupper.

Du kan arbejde systematisk, er udadvendt og mestrer en effektiv og klar kommunikation med interessenter og kollegaer. Med dine gode samarbejdsevner er du indstillet på at arbejde i et team, der arbejder agilt, og hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde. Du ser dig selv som meget struktureret, objekt- og kvalitetsorienteret og elsker dialogen med de kunder du hjælper i det daglige

Det vigtigste for os er, at du kommer med talent og lysten til at vokse i rollen. Vi giver dig de bedste forudsætninger for at dyrke dine evner og lære nyt. 

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi udlever i det daglige virksomhedens værdier "passionerede", "åbne", "modige" og ordentlige, og løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agerer som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Software Engineer Jais Morten Brohus Christiansen på telefon 24462466 eller jmc@nordiskemedier.dk eller ansvarshavende chefredaktør Søren Dietrichsen på telefon 42831921.

Du kan også læse mere om Nordiske Medier på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af stillingsopslaget. Frist for ansøgningen er 7. august 2022. Vi afholder samtaler løbende herefter og bestræber os på at have afsluttet disse inden udgangen af august.

Ansættelsesvilkår
Vi håber du kan starte i jobbet hurtigst muligt efter aftale. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer.
Jobbet er på fuld tid og udføres fra vores lokation i Aalborg Ø. I 2023 rykker vi sammen med Det Nordjyske Mediehus ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid.

Om os
Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.
Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Kontakt
Kontaktperson
Jais Morten Brohus Christiansen
Tlf:
24462466
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83794839
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
19-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.