SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Gem annonce
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-06-2021

Softwareudvikler til førende medievirksomhed

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme?

Nordiske Medier står midt i en spændende digital udvikling og søger en ny kollega til vores udviklingsteam i Aalborg.

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred teknologi-stack i et stærkt udviklingsteam, der har gang i en masse spændende projekter samt være med til at udvikle fremtidens digitale medier og nye digitale produkter med stort kommercielt potentiale? Så er du måske Nordiske Mediers nye udvikler.

Du er dygtig. En talentfuld udvikler. Og du er klar til at vokse i rollen. Vi giver dig de bedste forudsætninger for at dyrke dine evner og lære nyt.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag og de produkter, som vi udvikler på. Du vil primært komme til at arbejde med udvikling af vores kerneplatform, men skal også kunne løfte interne og eksterne systemer. Jobbet berører derfor alle aspekter inden for systemudvikling og  webprogrammering.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en akademisk IT-faglig uddannelse som eksempelvis datalog, ingeniør, datamatiker. Du må gerne være nyuddannet eller med et par års erfaring fra en lignende stilling.

Du brænder for systemudvikling og webarkitektur og har lyst til at arbejde med alle aspekter af en applikation. Du kan arbejde både selvstændigt og bringe dine selvstændige bidrag konstruktivt ind i grupper.

Du kan arbejde systematisk, er udadvendt og mestrer en effektiv og klar kommunikation med interessenter og kollegaer. Du har gode samarbejdsevner og er indstillet på at arbejde i et team, der arbejder agilt, og hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde. Du ser dig selv som meget struktureret, objekt- og kvalitetsorienteret og elsker dialogen med de kunder du hjælper i det daglige.

I det daglige arbejder vi blandet andet med teknologier som Java/JavaEE, JPA, JSF, MySQL, Bootstrap, Vue.js, TypeScript, REST, Maven og Wildfly. For at optimere samarbejdet i afdelingen og holde fokus på opgaver og resultater, benytter vi værktøjer som Git, Jenkins, JIRA og Slack. Vi indfører løbende nye teknologier, så vi arbejder så effektivt som muligt.

Vi tilbyder

  • En spændende og alsidig hverdag, hvor der er kort fra idé til handling, i en moderne virksomhed i konstant vækst.
  • Et uformelt arbejdsmiljø hvor dine idéer og forslag vil have indflydelse.
  • En arbejdsplads på Langagervej i Aalborg samt mulighed for at arbejde hjemmefra.
  • Særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
  • Gode løn- og ansættelsesvilkår. Du vil blive honoreret efter kvalifikationer.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Software Engineer Lars Hyldgaard på telefon 7228 6978 eller lhn@nordiskemedier.dk eller digital chef Søren Dietrichsen på telefon 4283 1921.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Aalborg, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø. Der er 3 måneders prøvetid.

Ansøgning og svarfrist
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk og mærk den "Softwareudvikler. Seneste frist for ansøgning er fredag 6. august. Vi afholder samtaler løbende herefter og bestræber os på at have afsluttet disse inden udgangen af august.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
 

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er nordens førende online medievirksomhed inden for B2B-markedet. Vi driver et stort antal brancheorienterede nyhedssites i Danmark, Sverige og Norge og søger konstant vækstmuligheder i såvel det lokale som det internationale medieunivers. Vi beskæftiger pt. ca. 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, og vi indgår samtidig i Det Nordjyske Mediehus-koncernen.

Du kan læse mere om virksomheden og vores medier på: www.nordiskemedier.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Lars Hyldgaard
Tlf:
7228 6978
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2021
Udløber:
06-08-2021
Kviknummer:
LJA-82317751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Media
Gem annonce
Lignende job
Lytzen IT A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
29-08-2021
Mariagerfjord Kommune
Nordjylland
Frist:
29-08-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.