Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-07-2018

Softwareudvikler

Softwareudvikler til Data&Audience

NORDJYSKE Medier er i en rivende digital udvikling og har mange nye online-tiltag på vej. Vi mangler derfor en dygtig udvikler, der kan være med til at realisere vores tiltag indenfor Data&Audience.


Jobbet
Du vil indgå i vores Onlineteam - lokaliseret i Aalborg - som består af dedikerede og professionelle udviklere. Afdelingen har en central rolle i NORDJYSKE Mediers udvikling, og du kan selv være med til at præge dig dagligdag.

Dine opgaver vil primært omhandle innovations-projekter og nye teknologier, og du vil få en central rolle i arbejdet med vores Data & Audience projekt. Du er med tidligt i idéfaserne, hvor du tegner arkitektur, og er en stor del af produktdesign-fasen.

Data&Audience projektet handler om at tage adfærdsdata og interesseprofiler i anvendelse bredt, til f.eks. personalisering af indhold, abonnementssalg, marketing-funktioner og generel indsigt i vores kunders og brugeres verden.

Du vil få en tæt dialog med koncernens øvrige udviklere og det grafiske team i arbejdet med udvikling og test. I NORDJYSKE Medier arbejder vi i Microsofts .NET-miljø.

Opgaverne som Softwareudvikler omfatter blandt andet:

  • Udvikling og implementering af vores marketing-platforme og design af samme
  • Udvikling og implementering af vores personaliserings-platform (Cxense)
  • Arbejde med nyeste udviklingsværkstøjer og teknologier fra Microsoft: C#, .NET Core, ASP.NET, MVC og Visual Studio Team System
  • Arbejde med alle projektfaser fra analyse og specificering til test og installation
  • Support for andre afdelinger, der aftager løsningerne

Kvalifikationer
Du har teknisk flair, og vi forventer, at du har:

  • Erfaring med udvikling af løsninger baseret på ASP.NET, C# og .NET-platformen
  • Godt kendskab til objektorienteret analyse og design
  • Erfaring med udvikling af webapplikationer

Vi forestiller os, at du eventuelt er datalog eller IT-ingeniør, og vi er naturligvis behjælpelige med den indledende oplæring, hvis du har nogle tekniske færdigheder, som trænger til at blive opfrisket.

Som menneske ser du muligheder og ideer i abstrakte scenarier, ligesom du er god til at omsætte teori til afprøvning og handling. Du trives med at være ude af din comfort zone og sætter gerne spørgsmålstegn ved nuværende praksis. Du er positiv i din kommunikation og samarbejde, og endelig er du god til at formidle dine ideer og tanker på en forståelig måde.

NORDJYSKE Medier tilbyder

En udfordrende karriere med gode muligheder for selv at forme dagligdagen i en af Danmarks største mediekoncerner, som gennemgår en digital transformation i et dynamisk og vækstorienteret marked. Du får dygtige kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer, pension, kantineordning, fitnessaftaler og rabataftaler.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Online Marketing Manager Jesper Johansen på tlf. 2897 8250 eller jj20@nordjyske.dk. Læs mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgning:
Motiveret ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til personale@nordjyske.dk.

Ansøgningsfrist: Senest den 1. september 2018, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.


NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.


Kontakt
Kontaktperson
Jesper Johansen
Tlf:
2897 8250
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-07-2018
Udløber:
01-09-2018
Kviknummer:
LJA-63452414
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Media
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
20-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.