Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CONSCIUS A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2018

Software-udvikler / Software arkitekt

Conscius oplever stigende efterspørgsel efter vores energihandelsløsninger, og vi er på en spændende internationaliseringsrejse. Vi har behov for at udvide vores udviklingsteam med yderligere en software-udvikler/arkitekt. Vi søger en kandidat med sans for detaljer, som samtidig formår at bevare overblikket igennem længerevarende projekter. Som person er du positiv og engageret, og det falder dig naturligt at tage ansvar for hele processen.

Hos Conscius får du en alsidig hverdag med udfordringer og ansvar, og du får mulighed for selv at følge dine projekter til dørs. Du bliver omgivet af dygtige og engagerede kolleger, som hjælper dig i gang og støtter dig igennem projekterne.

De tekniske kompetencer

Du har erfaring og/eller relevant uddannelse i objekt orienteret udvikling i Java, webbaserede løsninger, system-/databasedesign og integration. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til én eller flere af: Spring, Hibernate, jQuery, CSS, SOLID, Continuous Integration eller SOAP web services. Fortæl os om, hvad du kan og brænder for i den teknologiske retning.

De menneskelige egenskaber

Vi vægter de menneskelige egenskaber højt. Det handler om at bidrage med mere og andet end løsningen af arbejdsopgaver. Du har en positiv og imødekommende tilgang til dine medmennesker. Du er passioneret omkring dit arbejde, som er mere end et job.

Arbejdspladsen i korte vendinger

 • Vi bor på landet lige ved Lufthaven
 • Beliggenhed med nem adgang til motorvej, togstation, bus og cykelsti langs fjorden til Aalborg
 • Højt ambitionsniveau, store forventninger til både virksomhed, medarbejdere og den verden, der omgiver os
 • Flad og uformel organisation, som praktiserer frihed under ansvar. Hver enkel medarbejder tilrettelægger selv sin arbejdsdag og bærer ansvaret for sine arbejdsopgaver
 • I Conscius hilser vi velkommen til gode idéer og forslag til, hvordan ting kan gøres anderledes

Fortæl om dig selv

Vi vil gerne høre om dine erfaringer og dit arbejdsmæssige drive. Fortæl også om din personlighed og menneskelige profil, så vi herudfra kan skabe rammerne for et godt samarbejde med højt til loftet og plads til ambitioner.  

Vi tilbyder

 • Et innovativt og udfordrende arbejdsmiljø
 • Mentorordning med dygtige og positive kolleger, som hjælper dig i gang
 • Personaleaktiviteter og plads til sjov i løbet af en arbejdsdag
 • Kantineordning
 • Pensions- og tryghedsordning
 • Mobiltelefon og internet privat

Om os

I mere end 17 år har Conscius leveret løsninger og produkter til energi- og finanssektoren. I tæt samarbejde med flere større selskaber i Danmark, Norge og Sverige udvikler vi handelssystemer, som understøtter selskabernes forretningsprocesser. Nøgleord som sikkerhed, driftsstabilitet, skalerbarhed, brugervenlighed og håndtering af store datastrømme er absolutte krav til vores løsninger, og det er derfor vigtigt, at du forstår og er i stand til at understøtte disse begreber.

Vil du være en af os?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som sendes til job@conscius.com vedhæftet foto. Vi indkalder løbende til samtaler og vil se frem til at høre fra dig

Kontakt
Kontaktperson
Solveig Wærness
Tlf:
70204663
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68997035
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
12-08-2019
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
12-08-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.