SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.314
2.314
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-10-2021

Søger du et job med spændende udfordringer som social- og sundhedshjælper i aftenvagt.Brænder du for høj faglighed med borgerens hverdagsliv og livshistorie i centrum, og er du bevidst om at sætte din faglighed i spil i den daglige pleje og omsorg af borgeren, så er Vendelbocentret måske lige noget for dig.
 
Vendelbocentret i Sindal har pr. 1. januar 2022 en ledig stilling som SSH til besættelse.
Stillingen er en aftenvagt. Timetal aftales ved ansættelse, og der er mulighed for indflydelse på egen vagtplan. Vi tilbyder 14 dages introduktion, hvor du ikke indgår som en del af normeringen.
 
Vendelbocentret skal i 2024 i nye fantastiske rammer i nybygget plejecenter i Sindal, og vi glæder os til at du allerede nu bliver en del af det hold af medarbejdere der skal være med til at facilitere de faglige rammer.
 
Vi er en blandet personalegruppe, der sætter en stor ære i tværfagligt samarbejde. Du vil i det daglige have nært samarbejde med SSH, SSA, husassistenter, servicemedarbejdere, sygeplejersker, ergoterapeuter og aktivitetsmedarbejder. Vi har endvidere SSA-elever og sygeplejestuderende.  
På Vendelbocentret møder der hver dag en sygeplejerske ind klokken 6.30, og en er der til kl. 17.00 og der vil derfor dagligt være mulighed for yderligere faglig sparring her.
Vi forventer at du er positiv og nærværende i samarbejdet med beboere, pårørende og at du er fagligt velfunderet ind i det tværfaglige samarbejde med kollegaer.
 
Vi tilbyder en arbejdsplads der tør at tænke anderledes for at finde de løsninger der passer allerbedst til vores beboere og personale. Vi arbejder med beboerne i centrum ud fra en Neuropædagogisk tilgang og med beboerens livshistorie. Vi tilbyder neuropædagogisk uddannelse til al personale inden for de næste 2 år.
 
Vendelbocentret er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder målrettet med udvikling af kompetencer, blandt andet i forhold til forebyggelse, tidlig opsporing og neuropædagogisk tilgang.
 
Vi har fokus på ”Det gode hverdagsliv” samt vores fælles kerneopgave, at give beboerne mulighed for at leve et trygt og værdigt liv.
Vi bestræber os hele tiden på, at Vendelbocentret er et godt sted at bo, gæste og arbejde.
 
Vi vil gerne invitere dig til at komme og se Vendelbocentret og give dig en rundvisning i huset, ved eventuel interesse for stillingen. Ved interesse herfor, da kontakt Konstitueret Afdelingsleder Jeanet Bedsted.
 
Vi vil glæde os til at modtage din ansøgning og høre hvordan du tænker at kunne bidrage til at løfte kerneopgaven og give beboerne et trygt og værdigt liv. 

Praktiske oplysninger:

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til konstitueret afdelingsleder Jeanet Bedsted, tlf: 41 22 53 58.


Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.
Læs mere her: Røgfri arbejdstid

Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-10-2021
Kviknummer:
LJA-82800995
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.