Smed

Rockwool A/S

Mariagerfjord, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Peter Mortensen
Tlf
4655 9475
Rockwoolvej 2, Øster Doense
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2023
Udløber
17-02-2023
Kviknummer
LJA-84435371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk

ROCKWOOL i Ø. Doense (nord for Hobro) søger en smed til vores vedligeholdelsesafdeling.

Vi søger en medarbejder, der er uddannet inden  for det sorte fag f.eks. klejnsmed, bil- eller lastbilmekaniker, maskinarbejder eller lignende. Vi lægger vægt på, at du kan planlægge og arbejde selvstændigt du vil på sigt få ansvaret for vedligeholdelsen af et fast område. Det forventes, at du er god til at samarbejde, da der vil være mange opgaver på tværs af ansvarsområderne.

Du kommer til at indgå i vores mekaniske afdeling, der bestå af 17 mand. Weekendarbejde kan og vil forekomme. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er  egenskaber, som vi lægger stor vægt på.

Vi ønsker: Gode dansk-, engelsk- og matematikkundskaber samt et vist kendskab til IT. Erfaring fra en produktionsvirksomhed er også en fordel.

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL. Og ikke mindst tilbyder vi en flok gode kolleger, som tager godt imod dig.

Ansøgning: Send os din ansøgning snarest muligt via dette link: https://rockwoolgroup.wd3.myworkdayjobs.com/da-DK/ROCKWOOL/job/Hobro/Smed_R0023305


Du er velkommen til at kontakte værkfører Peter Mortensen for evt. yderligere oplysninger på tlf. 46 55 94 75 (helst mellem kl. 12.30-14.30) / mail peter.mortensen@rockwool.com

Tiltrædelse: Snarest muligt, men aftales endeligt i forbindelse med ansættelsen.

ROCKWOOL Koncernen er en danskejet virksomhed. ROCKWOOL A/S indgår i ROCKWOOL Nordics med markeder i Danmark, Norge, Sverige og Finland. ROCKWOOL koncernen beskæftiger knap 11.500 medarbejdere på verdensplan og er i dag verdens største udbyder af løsninger baseret på stenuld. ROCKWOOL Nordics beskæftiger i Danmark 800 medarbejdere.
Du kan læse mere på vores hjemmeside www.rockwool.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Kontaktperson
Peter Mortensen
Telefon
4655 9475
Adresse
Rockwoolvej 2, Øster Doense
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2023
Udløber
17-02-2023
Kviknummer
LJA-84435371
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk
Lignende jobopslag